star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szikszó

  • 185 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 013 m²

    telek

Vételár:

35 millió Ft

Eladó ház Szikszó

  • 185 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 013 m² telek

  • Eladó ház Szikszó

  • 185m²


Ár:

35 000 000 Ft

Építés éve
1977
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

CSALÁDI HÁZ ELADÓ!Eladó emeletes családi ház, három garázzsal Szikszó központjában!A 185 négyzetméteres, téglából épült, riasztóval és ipari árammal ellátott,dupla-komfortos kétszintes családi ház 1013 négyzetméter telken helyezkedik el.Az ingatlan teljesen különálló, mivel nincsenek házszomszédok, csak a kertszomszédok.Földszint elosztása:konyha, ebédlő, nappali, előszoba, WC, kamra, szerelőaknás garázs, kazánház, terasz.Emelet elosztása:három szoba, előtér(társalgó), fürdőszoba külön WC-vel, tároló, terasz, loggia.A szobák, a nappali és az emeleti előtér parkettásak, a többi helyiség hidegburkolatos.A meleget öntöttvas radiátorok és kandalló szolgáltatja, kombi gázkazán vízmelegítő tartállyalvagy vegyes tüzelésű kazánnal.A lambéria és az emeletre vezető lépcső vörösfenyőből készült, a földszinti teraszmárvány burkolatot kapott.Az udvaron két autó számára garázs található, az egyik kisteherautó tárolására is alkalmasés kis pince is van benne.A locsolás a kerti fúrt kúttal megoldható, mely pumpálva és szivattyúval is működik.Az egyre fejlődő kisváros kiváló tömegközlekedéssel rendelkezik és bevásárló központok,egészségügyi központ, szociális intézmények, öregek otthona, iskolák, óvodák, sportcsarnok,uszoda is megtalálható itt.Az újonnan épült M30-as autópályának köszönhetően a kamionforgalom is elkerüli a várost.Ha személyesen is meg szeretne nézni a képeken látható ingatlant a HELL városában, kérem,hívjon bizalommal és szívesen megmutatom.Irodánk pénzügyi szakértője személyre szabott ajánlatot tervez vevőink részére,ingyenes szolgáltatással, amely a hitelt és az elérhető állami támogatásokat(CSOK+, kamattámogatott hitel, Babaváró támogatás) is tartalmazza az Ön igényeire szabva.

35000000 Ft

Referencia szám: HZ082982


Elhelyezkedés

Szikszó, Hunyadi út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6648235


Miskolc, Kálvin János utca

Miskolc, Kálvin János utca

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6648235

Miskolc, Kálvin János utca

Miskolc, Kálvin János utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó szikszói (Hunyadi út) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 185 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 013 m². További jellemzői: az építés éve 1977, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). A családi ház ára 35 millió Ft, négyzetméter ára 189 189 Ft, ami a szikszói átlaghoz képest 13%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Palotás Péter referens a Miskolc, Kálvin János utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648235. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szikszó ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.