star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szob

  • 58 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 218 m²

    telek

Vételár:

39,5 millió Ft

Eladó ház Szob

  • 58 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 218 m² telek

  • Eladó ház Szob

  • 58m²


Ár:

39 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
3 (2 + 1)
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Eladásra kínálunk Szob központi részén, egy alacsony rezsiköltségű, 218 m2 –es telken elhelyezkedő, egy szintes, 58 m2 lakóterületű, vegyes falazatú családi házat.
Az ingatlan, amely az 1960-as években épült, jelentős átalakításon esett át a közelmúltban.
A tulajdonosok a komfort fokozása érdekében felújították és kibővítették. A felújítási munkálatok során az elektromos hálózatot teljesítménybővítéssel (32a) újraszerelték, és a vezetékes földgáz bevezetése is megtörtént, Az eredeti épület tornác részét, könnyűszerkezetes hozzáépítéssel bővítették. A padló- és falburkolatok, valamint a szaniterek cseréje is megtörtént. A falakat fehér színű festéssel látták el. A műanyag nyílászárók redőnnyel szereltek, hőszigetelt üvegezéssel ellátottak.
A szennyvíz elvezetése egy 6 m³-es szennyvíztartály segítségével történik.
Az 58 m2-es lakóterületben egy hangulatos, tágas nappali, két szoba, konyha, ebédlő és egy fürdőszoba található. Az egy légterű nappali és az étkező eredeti fagerendás mennyezete megmaradt. A fürdőszoba méretéből adódóan zuhanypanellel szerelt.
A telken egy fedett és egy nyitott terasz található, tökéletes helyszínt biztosítva a kinti pihenéshez. Egy különálló épületben nyári konyha, zuhanyzó, kézmosó és mellékhelyiség került kialakításra. A udvar részében egy téglából kirakott, boltíves földalatti pince is megtalálható, mely eredeti állapotát őrizte meg. A gondozott kert nagy része füvesített, növényekkel beültetett.

Remek választás lehet, nagyvárosból kiköltözni vágyóknak, kisebb családoknak, idősebbeknek.



Videó: https://www.youtube.com/watch?v=2wH20KWkelw

A környékről:

Szob, a Börzsöny kapuja, a Duna partján. Környezete, nem csak a természet közelében otthont keresők számára ideális választás. A községben óvoda, általános iskolák, könyvtár, múzeumok, orvosi rendelők, gyógyszertár és posta működik. A Duna-parton található Szabadidőközpont és Sportcsarnok lehetőséget nyújt a szabadidő tartalmasabb eltöltésére..
A Duna-parton rév- és hajóállomás működik. A település része a Duna-Ipoly Nemzeti Park területének.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
étkező
nincs megadva

Elhelyezkedés

Szob, Központ


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6451044


Balla Ingatlan - Vác és környéke

Balla Ingatlan - Vác és környéke

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6451044

Balla Ingatlan - Vác és környéke

Balla Ingatlan - Vác és környéke

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó szobi (Központ) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 58 m², míg a hozzá tartozó teleké 218 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 39,5 millió Ft, négyzetméter ára 681 034 Ft, ami a szobi átlaghoz képest 37%-kal magasabb. Az ingatlant Vajda Lívia referens a Balla Ingatlan - Vác és környéke irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6451044. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szob ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.