star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szokolya

  • 204 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 925 m²

    telek

Vételár:

109 millió Ft

Eladó ház Szokolya

  • 204 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 925 m² telek

  • Eladó ház Szokolya

  • 204m²


Ár:

109 000 000 Ft

Építés éve
1950
Szobák száma
7 (6 + 1)
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
vegyes

A beltér:

Eladó Szokolya 975 nm-es patakparti telkén két családi ház, melyek gázfogyasztás szempontjából KÜLÖNÁLLÓ FOGYASZTÓ LAKÁSOKNAK MINŐSÜLNEK, garázsokkal, műhelyekkel.
Utcafronti ingatlan: tégla, és - a Szokolyán oly népszerű -terméskő ház, mely 82 nm. Benne 2 nagy szoba, 25 nm konyha-étkező, előszoba, hall, fürdő és mellékhelyiség.
A ház összközműves, fűtését új Ariston gázkazán, vagy vegyestüzelésű kazán biztosítja. Az ingatlan 2021-ben új tetőt kapott, a konyha pedig új burkolattal és konyhabútorral várja új gazdasszonyát.
Apropó gazdasszony: a patakparti kertben hihetetlen bőséggel termő gyümölcsfák és ápolt konyhakert biztosíthatja családunk számára akár az egész évi zöldség- és gyümölcsellátást. Ezeket a nyári konyhában tehetjük el télire,és a 10 nm kamrában biztosan találunk számukra elegendő helyet.
Udvari ingatlan: 2010-ben épült nettó 122, bruttó 144 nm könnyűszerkezetes ház, melyben a csodás belmagasságú nagy nappalin túl 4 szoba, gardrób, 2 fürdő és gépészeti helyiség van. Ez a ház is kitűnő hőszigetelésű, mind nyílászáróit, mind falazatát tekintve. Ebbe a házba is új konyhabútor került az elmúlt év során.
Hogy a család férfitagjainak is kedvezzünk: az udvarból 2 garázs, kazánház és 2 műhely nyílik teret adva ezzel a férfias hobbiknak.

Az ingatlan egy helyrajzi számon van, a tulajdoni lapon mindkét felépítmény fel van tüntetve.

Szokolyán gyönyörű új bölcsőde és óvoda épült, felújították az iskolát és egészségházat, természetesen bolt, gyógyszertár van; de ami felbecsülhetetlen érték az a természet közelsége, úgy, hogy autóval mintegy 40, zónázó vonattal Kismarosról 38 perc alatt érünk be Budapestre.


Elhelyezkedés

Szokolya


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6394978


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6394978

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó szokolyai családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 204 m², míg a hozzá tartozó teleké 925 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 109 millió Ft, négyzetméter ára 534 314 Ft, ami a szokolyai átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Balta Mónika referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6394978. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szokolya ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.