star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szolnok, Pletykafalu

  • 66 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 409 m²

    telek

Vételár:

16,5 millió Ft

Eladó ház Szolnok, Pletykafalu

  • 66 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 409 m² telek

  • Eladó ház Szolnok, Pletykafalu

  • 66m²


Ár:

16 500 000 Ft

Építés éve
1960
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
vályog
Légkondícionáló
nincs

Az ingatlanról:

A Martfűi CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínálja  Szolnok Pletykafalu részén lévő kertes családi házát!A családi ház főbb jellemzői:- 409 m2-es telken helyezkedik el- az ingatlan egy csendes, forgalomtól mentes, aszfaltozott út mellett található- a ház az 1960-as években épült, tégla alapokra vályog falazattal- tetőfedés anyaga cserép- a ház kelet-nyugati fekvésű, szinte mindig besüt a nap- a nettó alapterület 66 m2- előszoba, konyha, fürdőszoba illemhelyiséggel, nappali-étkezővel és 2 külön nyíló szoba került kialakításra- a szobák parketta és pvc, a fürdőszoba járólap a többi helyiség pedig szintén pvc burkolatot kapott- a nyílászárók eredetiek, fából készültek, redőnyösek- a fűtésről gázkonvektorok gondoskodnak- a meleg vizet gázbojler biztosítja- a házhoz tartozik melléképület vizesblokkal, műhely, fatároló és tyúkól is- a kert rendezett, gyönyörű örökzöldekkel teli- közelben buszmegálló, Coop és a nagy  Tesco is elérhető- az ingatlan kisebb ráfordítással a mai igényeknek megfelelően átalakítható- tulajdonjogok rendezettek, a ház azonnal költözhetőAmennyiben a 155805177  számú Szolnokon lévő családi ház, vagy az irodánk kínálatában lévő bármelyik ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal bármikor!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése.CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

Terasz
2m²
étkező
14.5m²
Szoba
16.38m²
Konyha
3.66m²
Fürdőszoba
3.2m²
Szoba
17.2m²
Előszoba
8.84m²

Elhelyezkedés

Szolnok, Pletykafalu


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6521892


+36 20

Ingatlannet kód: NET6521892


Az általad megtekintett eladó Szolnok, pletykafalui családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 66 m², míg a hozzá tartozó teleké 409 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga vályog, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 16,5 millió Ft, négyzetméter ára 250 000 Ft, ami a szolnoki átlaghoz képest 35%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Fazekas Marianna referens a CasaNetWork Szolnok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6521892. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szolnok, Pletykafalu ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.