star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szolnok

  • 65 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 562 m²

    telek

Vételár:

18,9 millió Ft

Eladó ház Szolnok

  • 65 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 562 m² telek

  • Eladó ház Szolnok

  • 65m²


Ár:

18 900 000 Ft

Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs

Az ingatlanról:

A Martfűi CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínálja a Szolnok kórház környékén lévő kertes családi házat!A családi ház főbb jellemzői:- 562 m2-es körbe kerített telken helyezkedik el- a ház beton alapra épült B30-as téglából- nettó alapterülete 65 m2- a házban előszoba, kamra, félszoba, nappali, konyhafülke, fürdőszoba illemhelyiséggel együtt, egy nagy szoba és egy ebédlő került kialakításra- a külső falakon 5 cm-es nikecell szigetelés és nemesvakolat is van- a tetőfedés anyaga cserép- a nyílászárók hő-és hangszigetelt műanyagból készültek, néhány közülük szúnyoghálós és redőnyös ( 2019-ben voltak cserélve )- a fűtésről gázkazán és vegyes tüzelésű kazán is gondoskodik- a használati meleg vizet villanybojler adja- a nagy szoba eredeti fa parketta burkolatot kapott, a többi helyiségben laminált parketta és pvc található- a folyosó és kamra járólappal burkolt- az ingatlanhoz tartozik egy tároló ahol a kazán is található- a kertben évelő növények, gyümölcsfák és szőlő is van- a telek végén egy aknás garázs van, ami némi felújítást igényel- a közelben élelmiszerbolt, buszmegálló, kórház, gyógyszertár is van- a Tisza part kevesebb, mint 400 méteren belül elérhető- az ingatlan alkalmas CS.O.K.-ra és hitelre isAmennyiben a 155805439 számú Szolnokon lévő kertes családi ház, vagy az irodánk kínálatában lévő bármelyik ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal bármikor!( az információk a tulajdonostól származnak )Irodánk teljeskörű szolgáltatással áll ügyfeleink rendelkezésére: hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány elkészítése, ügyvéd .CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

Szoba
7.55m²
Konyha
3.32m²
Szoba
25m²
étkező
6.44m²
Fürdőszoba
4.7m²
Kamra
4.2m²
Szoba
6m²
Előszoba
5.63m²

Elhelyezkedés

Szolnok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6597087


+36 20

Ingatlannet kód: NET6597087


Az általad megtekintett eladó szolnoki családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 65 m², míg a hozzá tartozó teleké 562 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 18,9 millió Ft, négyzetméter ára 290 769 Ft, ami a szolnoki átlaghoz képest 25%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Fazekas Marianna referens a CasaNetWork Szolnok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6597087. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szolnok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.