star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szolnok

  • 70 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 465 m²

    telek

Vételár:

29,99 millió Ft

Eladó ház Szolnok

  • 70 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 465 m² telek

  • Eladó ház Szolnok

  • 70m²


Ár:

29 990 000 Ft

Építés éve
1970
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
gáz (központi)
Fal építési anyaga
egyéb
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

A Szolnoki CasaNetWork Ingatlaniroda eladásra kínál egy 2 hálószobás, nagy étkező-konyhás családi házat Szolnokon. Az eladó családi ház jellemzői:- az 1970-es években, beton alapon álló, szilikátból épült ház egy 465 m2-es telken helyezkedik el, a lakótér alapterülete 70 m2- 2006-ban jelentős műszaki és esztétikai felújítás történt, melynek során korszerűsítették a teljes villany- és vízhálózatot, valamint a fűtésrendszert is, teljesen új konyha és fürdőszoba/WC helyiség lett kialakítva, illetve ekkor került sor a nyílászárók cseréjére is- rendelkezésre álló helyiségek: előtér, közlekedő (nappali), két hálószoba, tágas konyha/étkező, kamrahelyiség, káddal és zuhanyfülkével is felszerelt fürdőszoba WC-vel, valamint egy külön illemhely- a beépített konyhabútor a vételár részét képezi - a fűtésről egy néhány éves kombi gázkazán gondoskodik radiátorokkal, illetve egy hangulatos cserépkályha is rendelkezésre áll, a hűtést pedig 2 db split klíma segíti- a műanyag, hő- és hangszigetelt ablakok elektromos redőnnyel és szúnyoghálóval vannak felszerelve- a helyiségek padlózata szép állapotban lévő faparketta borítású, illetve járólap padlóborítás van a vizesblokkokban- az udvaron a lakóházon kívül található még egy felújítást igénylő, 50 m2 alapterületű, tégla építésű kisház is, két külön nyíló szobával, konyhával, zuhanyzós fürdőszobával, emiatt az ingatlan akár két generáció együtt élésének is tökéletes alternatívája lehet- az udvarban lévő dupla méretű, elektromos kapukkal felszerelt garázs kényelmes lehetőséget biztosít két autó elhelyezésére is- a tetőtér beépíthető, így akár bővítésre is alkalmas lehet- az utca fronti kerítés szintén elektromos kapuval van felszerelveAz eladásra kínált családi ház egy csendes utcában, jó lakókörnyezetben helyezkedik el, kedves, segítőkész szomszédok várják az új tulajdonosokat, ezért jó szívvel ajánlom akár több gyermekkel megáldott családoknak is. Amennyiben ez a kényelmes elrendezésű családi ház felkeltette érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal, és tekintse meg! /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Irodánk teljeskörű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése.Kollégáim díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel állnak rendelkezésére. CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

Wc
1.26m²
Fürdőszoba
7.8m²
Előszoba
2m²
Kamra
3.36m²
Szoba
18.8m²
Szoba
13.8m²
Konyha
12.85m²
Előszoba
10m²

Elhelyezkedés

Szolnok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6630926


+36 20

Ingatlannet kód: NET6630926


Az általad megtekintett eladó szolnoki családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 465 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa gáz (központi). A családi ház ára 29,99 millió Ft, négyzetméter ára 428 429 Ft, ami a szolnoki átlaghoz képest 9%-kal magasabb. Az ingatlant Sarkadi Nikoletta referens a CasaNetWork Szolnok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6630926. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szolnok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.