star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szőlősgyörök

  • 100 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 2 160 m²

    telek

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó ház Szőlősgyörök

  • 100 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 2 160 m² telek

  • Eladó ház Szőlősgyörök

  • 100m²


Ár:

39 900 000 Ft

Építés éve
1972
Szobák száma
3

Az ingatlanról:

BALATONBOGLÁRTÓL 7 KM. TÁVOLSÁGBAN, A BALATON MÁSODIK VONALÁBAN, SZŐLŐSGYÖRÖK KÖZPONTI RÉSZÉN, BEKÖLTÖZHETŐ CSALÁDI HÁZ, 2100 NM-ES TELKEN, MELLÉKÉPÜLETEKKEL KERESI ÚJ TULAJDONOSÁT!
Az épület kisméretű tömör téglából épült, részben betonfödémmel, részben fafödémmel.
Az aljzatvasalt lemezbeton járólappal illetve laminált parkettával burkolt. A tető szerkezete akácgerenda, fedése cserép, statikai és műszaki állapota rendben. Elektromos hálózat tömör rézvezeték, 2021-ben átvizsgálva, gerincvezeték újra húzva, konyhai tűzhelynek külön áramkör kiépítve. Fűtése házközponti, radiátorokon keresztül. Vegyestüzelésű kazánnal de rendelkezésre áll egy gázkazán is. A melegvizet villanybojler biztosítja.
A melléképületek folyamatosan bővültek 1972 és 1986 között.
A melléképületek több funkció kialakítását teszik lehetővé. Itt van a garázs helye, a pince és tárolók és egy apartman kialakításának lehetősége. Kis állattartáshoz szintén a lehetőség adott. Aki gazdálkodni szeretne a telek egy része kerítéssel elválasztott az udvartól. Amennyiben befektetés vagy nyaralás a cél, a Balaton hét 7 km. távolságban biztosítja minden szolgáltatását. A környező hegyi települések a bortúrizmus és a rendezvények sokaságával a fizikai és szellemi kikapcsolódás lehetőségét teremtik meg.
KOMOLY VÉTELI SZÁNDÉK ESETÉN VÁRJA JELENTKEZÉSÉT AZ ORSZÁG LEGNAGYOBB ÉS LEGELISMERTEBB INGATLANKÖZVETÍTŐI HÁLÓZATA.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Konyha
12.87m²
Szoba
16.4m²
Szoba
16.61m²
Fürdőszoba
5m²

Elhelyezkedés

Szőlősgyörök


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6537407


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6537407

Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó szőlősgyöröki családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 160 m². További jellemzői: az építés éve 1972. A családi ház ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 399 000 Ft, ami a szőlősgyöröki átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Kajdel Zsuzsa referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6537407. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szőlősgyörök ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.