star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szombathely, Nyugati városrész

  • 151 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 530 m²

    telek

Vételár:

125 millió Ft

Eladó ház Szombathely, Nyugati városrész

  • 151 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 530 m² telek

  • Eladó ház Szombathely, Nyugati városrész

  • 151m²


Ár:

125 000 000 Ft

Szobák száma
5
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Családi ház fiatalos luxussal , szaunával fitnesz helyiséggel 4 szobával! Szombathely nyugati városrészén rendezett kis forgalomú kertvárosi, nyugodt környezetben, 2019 ben épült 151 m2 nagyságú, déli tájolású családi ház eladó, A épület két szintes. Az alsó szinten található az amerikai konyhás nappali/ étkező + télikert ( ami teljesen nyitható kertkapcsolatos ) + szoba +fürdő/wc + előszoba + háztartási helyiség + garázs. A felső szinten, mely egyed,i gyönyörű lépcsőn megközelíthető, található 3 szoba +közlekedő+ fürdő +wc + fitneszhelyiség (az emeleti teraszon üvegfallal ) + szauna. Az éléskamra és a szerszámos tároló az udvaron lett kialakítva. A ház fűtéséről és hűtéséről korszerű hőszivattyús gépészet gondoskodik, padló és mennyezeti hőleadással, de ki lett alakítva a kondenzációs Vailant gázkazán gépészet is. A helységek hőfoka mindenhol külön szabályozható. Az árnyékolásról elektromos zsaluzia, biztonságról kamera és riasztó rendszer gondoskodik, okos rendszerrel, ezért szinte minden, akár távoli helyszínről is vezérelhető. A kandallónak és a napelemnek az előkészítése megoldott. A ház szépen parkosított, közepes méretűnek számító (530m2-es) telken áll, ami automata öntözőrendszerrel is fel van szerelve és külön öntöző vízóra is kiépítésre került.! Hogy kényelmes legyen a bejárás, a kinti kapu és a garázs elektromos távirányítóval nyitható.. A környék infrastruktúrája kiváló, közelben bevásárló központok sportpályák iskolák, szabadidő központ stb….megtalálhatók.
.A tulajdonos az értékesítéssel irodánkat bízta meg, ezért ha megtetszett önnek ez a nagyméretű szép, akár kétgenerációs luxus okos otthon és részletesebb műszaki vagy egyéb tájékoztatásra van szüksége, keressen bizalommal!!


Elhelyezkedés

Szombathely, Nyugati városrész


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6495843


+36 30

Ingatlannet kód: NET6495843


Az általad megtekintett eladó Szombathely, Nyugati városrészi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 151 m², míg a hozzá tartozó teleké 530 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 125 millió Ft, négyzetméter ára 827 815 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 22%-kal magasabb. Az ingatlant Őri Zsolt hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6495843. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely, Nyugati városrész ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.