star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szombathely, Nyugati városrész

  • 75 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 630 m²

    telek

Vételár:

64,4 millió Ft

Eladó ház Szombathely, Nyugati városrész

  • 75 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 630 m² telek

  • Eladó ház Szombathely, Nyugati városrész

  • 75m²


Ár:

64 400 000 Ft

Építés éve
2024
Szobák száma
3

Az ingatlanról:


Ön is régóta rajzolgatja, tervezgeti álmai otthonát??

CSOK+ és babaváró hitellel is igénybe vehető!!

 

Ha még mindig nem lépte meg, ahogyan pár éve sem, akkor itt az ideje felébredni, mert újra késő lesz és azt a sok milliót, amit ma még meg tud spórolni, elköltheti álmai otthonára (CSOK+, babaváró- és kedvezményes építési hitel )

A gyerkőc kutyát szeretne, trambulint a kertbe? Ön pedig a fárasztó napokat a saját kertjében kipihenni?! Nem állandóan a füvet nyírni vagy éppen kihasználni a 630 m²-es telek minden szegletét?? 

Városlakónak vallja magát, de mégis a csendre, nyugalomra vágyik?!

Olad mellékutcájában mindezt megtalálja, új parcellázású területen, teljesen kiépített közművekkel!

Nincs más dolga, mint a tervezővel megrajzolni azt, amit szeretne, ő engedélyezteti, a kivitelezőnk pedig kulcsrakészen megépíti - az Ön igényeinek, ízlésének megfelelően!

 

Minél tovább vár, minél később lépi meg azt, amit már régóta szeretne, annál többe fog kerülni!!!

Ezen a 630 m² alapterületű telken megépítjük Önnek kulcsrakészen tégla falazatú családi házát, ami lehet 75 m²-estől nagyobb is - ezt döntse el Ön!

Terasszal, kerítéssel, két autó beálló kialakításával... stb - műszaki leírásért és a többi részletért keressen elérhetőségeim bármelyikén!

De ne holnap... lehet, hogy már késő lesz!

A 630 m²-es telken a 75 m² alapterületű családi ház teljes, kulcsrakész kivitelezési ára: 64.400.000.- Forintos – ez már tartalmazza tervezését is!

Jól látja! Vetekszik az új építésű LAKÁSOK árát!

A hirdetésben lévő látványterv, csak illusztráció - tervezze meg Ön saját otthonát! Kívül-belül!



 

 


Elhelyezkedés

Szombathely, Nyugati városrész


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6580945


Savaria Home Ingatlan Iroda

Savaria Home Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6580945

Savaria Home Ingatlan Iroda

Savaria Home Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Szombathely, Nyugati városrészi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 1 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m², míg a hozzá tartozó teleké 630 m². További jellemzői: az építés éve 2024. A családi ház ára 64,4 millió Ft, négyzetméter ára 858 667 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 25%-kal magasabb. Az ingatlant Szalai Katalin referens a Savaria Home Ingatlan Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6580945. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely, Nyugati városrész ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.