star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szombathely

  • 110 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 715 m²

    telek

Vételár:

185 millió Ft

Eladó ház Szombathely

  • 110 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 715 m² telek

  • Eladó ház Szombathely

  • 110m²


Ár:

185 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
4
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Modern új családi ház, egyedi régies stílusban Szombathely nyugati városrészén. Mind megjelenésében, mind építészeti technikában különleges, igazi kuriózum ez a házikó. A falazat kisméretű klinker téglából készült duplán falazva (külső és belső fal) és közte 30 cm szigetelőanyaggal van kitöltve, így legkevesebbre csökkent a hőveszteség. A tető héjalás rusztikus betoncseréppel készült. Az épület 110 m2 nagyságú. A ház egyszintes és igen ideális helyiségelosztással rendelkezik: előtér+ amerikai konyhás nappali/ étkező + 3 hálószoba+ 2 fürdőszoba + közlekedő + dupla garázs. A garázs belső tere úgy lett kialakítva, hogy akár, amolyan parti nappaliként is használható és konyhával is felszerelt. A tetőtér tárolónak lett kialakítva. A ház fűtéséről és a meleg vízről kondenzációs gázkazán ( padló fűtés), valamint egy nagyon szép cserépkályha gondoskodik. A nyílászárók redőnyözöttek és szúnyoghálóval felszereltek. A ház szépen parkosított, közepes méretűnek számító (715 m2-es) telken áll, a kerti pihenéséről két oldalt is fedett terasz gondoskodik. . A dupla garázs mellett található egy két beállásos fedett kocsibeálló is valamint egy kerti fa házikó az udvaron. Hogy kényelmes legyen a bejárás, a kinti kapu és a garázs elektromos távirányítóval nyitható.. A környék infrastruktúrája kiváló, közelben bevásárló központok sportpályák iskolák, szabadidő központ stb….megtalálhatók.
A tulajdonos az értékesítéssel kizárólagosan irodánkat bízta meg, ezért ha megtetszett önnek ez az egyedi szép lakóház és részletesebb műszaki, vagy egyéb tájékoztatásra van szüksége, keressen bizalommal!!


Elhelyezkedés

Szombathely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6511190


+36 30

Ingatlannet kód: NET6511190


Az általad megtekintett eladó szombathelyi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m², míg a hozzá tartozó teleké 715 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 185 millió Ft, négyzetméter ára 1 681 818 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 60%-kal magasabb. Az ingatlant Őri Zsolt hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6511190. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.