star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szombathely

  • 400 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 712 m²

    telek

Vételár:

189 millió Ft

Eladó ház Szombathely

  • 400 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 712 m² telek

  • Eladó ház Szombathely

  • 400m²


Ár:

189 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Szombathely kedvelt kertvárosi részén 2006-ban épült impozáns családi ház eladó.
A 3 szintes ingatlan földszintjén 65 m2-es amerikai konyhás nappalit
találunk, melynek éke az épített kandalló, ami a téli időszakban igazi meghitt hangulatot varázsol.
A tulajdonosok egy kis intim lakrészt is kialakítottak maguknak, melyben hálószoba, fürdőszoba, wc található és lehetőség van egy saját konyha kialakítására is.
Az emeleten 4 szoba, 3 fürdőszoba, közlekedő, gardrób és 3 erkély van, melyekről gyönyörködhetünk a csodálatos parkosított udvarban.
A pincében mini wellness részleget találunk. Szolárium és szauna segíti a mindennapi stressz feloldását. Ezen a szinten még háztartási helyiség, ikergarázs és egy 40 m-es vállalkozás céljára kialakított helyiség is van.
A 2006-ban épített minőségi anyagok felhasználásával épült ház remek energetikai paraméterekkel rendelkezik, amit a 44 cm-es porotherm téglának, az 5 cm-es hőszigetelésnek és az egyedi gyártású hőszigetelt fa nyílászáróknak köszönhetünk. Az épület kamera és riasztórendszerrel felszerelt, a fedett dupla garázs lejárata fűthető.
A gondozott parkosított udvaron fedett gépkocsibeálló, 18 m2-es 1.5 m mély fedett medence, kerti hinta, grillező és kerti faház található.
A 44 m2-es részben fedett intim teraszon van egy 5 személyes jakuzzi is, mely segít a teljes ellazulásban.
Amennyiben egy többgenerációs vagy vállalkozásra alkalmas igényes otthont keres, ahova csak a személyes dolgait kell hozni feltétlenül keressen, Nézzük meg ezt a remek adottságokkal rendelkező egyedi tervezésű ingatlant. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 367542


Elhelyezkedés

Szombathely, Nyugalom szigete


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6652934


+36 30

Ingatlannet kód: NET6652934


Az általad megtekintett eladó szombathelyi (Nyugalom szigete) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 400 m², míg a hozzá tartozó teleké 712 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 189 millió Ft, négyzetméter ára 472 500 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 25%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gombos Ernő referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6652934. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.