star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szomolya

  • 100 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 133 m²

    telek

Vételár:

36,5 millió Ft

Eladó ház Szomolya

  • 100 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 133 m² telek

  • Eladó ház Szomolya

  • 100m²


Ár:

36 500 000 Ft

Építés éve
1954
Szobák száma
2
Fűtés
konvektor

Az ingatlanról:

Eladásra kínálunk egy családi házat, mely ideális otthon lehet egy kisebb családnak vagy akár egy párnak is. A ház rendkívül jó állapotban van, azonnal beköltözhető, és bútorozottan kerül átadásra, így Önnek csak be kell pakolnia és élveznie az új otthont.

Az ingatlan kis kerttel rendelkezik, melyben gyümölcsfák is találhatók, így lehetőség van saját termények termesztésére. A csendes környezet és a zöld környezet ideális feltételeket teremt a pihenésre és a kikapcsolódásra.

Emellett a gyógyfürdőhöz rendkívül közel található, így könnyedén hozzáférhet az egészségmegőrző és relaxációs lehetőségekhez. A környék infrastrukturális szempontból is kiváló, minden fontosabb létesítmény könnyen elérhető innen.

Ha érdekli a részletes információ, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és szívesen segítünk további részletekkel, valamint a megtekintés szervezésével.

Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget egy remek otthon megszerzésére!

Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Fürdőszoba
6m²
Szoba
18m²
Szoba
15m²

Elhelyezkedés

Szomolya


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6630949


HASONLÓ INGATLANOK


12 500 000 Ft

Szomolya

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 68m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6630949

Az általad megtekintett eladó szomolyai családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 133 m². További jellemzői: az építés éve 1954, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 36,5 millió Ft, négyzetméter ára 365 000 Ft, ami a szomolyai átlaghoz képest 24%-kal magasabb. Az ingatlant Thurzó Vince referens a Bogdánfalvi Zoltán irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6630949. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szomolya ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.