star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tác

  • 65 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 130 m²

    telek

Vételár:

29 millió Ft

Eladó ház Tác

  • 65 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 130 m² telek

  • Eladó ház Tác

  • 65m²


Ár:

29 000 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

CSERÉPTETŐS, KÖZPONT KÖZELI HÁZ! Buszmegálló 400 m-re elérhető. A ház vegyes falazatból épült kő alapra. Nem vizesedik, nem penészesedik. Elrendezése 2 szoba, konyha, fürdőszoba, előszoba. A szobák burkolata hajópadló, a többi helyiség járólappal ellátott, a burkolatok cserélendők. Az ingatlan felújítandó állapotú. A villanyvezetékek régiek, felújítást igényelnek. A ház ipari árammal ellátott ami a különálló 20 nm-es garázsba és a kb 12 nm-es nyári konyhába is bevezetésre került. Az ablakok fa szerkezetűek. A fűtésről gázkonvektorok gondoskodnak. Az ingatlan több tároló helyiséggel ellátott, ami akár további lakrész kialakítására is alkalmas lehet, külön bejárattal megoldott. A hátsó telken helyet kapott egy üvegház is, ami kitűnően alkalmas veteményezésre is. Itt több gyümölcsfa is megtalálható.Az udvaron ásott és fúrt kút is megtalálható, valamint egy 8 nm-es pince is helyet kapott. A telek teljes összközműves, körbekerített minden oldalról. A háznak 1/1 tulajdonosa van, per- tehermentes. Viszonylag hamar birtokba vehető, nem lakott jelenleg.
Vincze Sándorné Ágnes +36304380440

Referencia szám: HZ061024


Elhelyezkedés

Tác


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6538076


Vincze Sándorné Ágnes

Vincze Sándorné Ágnes

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6538076

Vincze Sándorné Ágnes

Vincze Sándorné Ágnes

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó táci családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 65 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 130 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 29 millió Ft, négyzetméter ára 446 154 Ft. Az ingatlant Vincze Sándorné Ágnes referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6538076. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tác ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.