star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tahitótfalu

  • 81 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 713 m²

    telek

Vételár:

94,99 millió Ft

Eladó ház Tahitótfalu

  • 81 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 713 m² telek

  • Eladó ház Tahitótfalu

  • 81m²


Ár:

94 999 000 Ft

Építés éve
2023
Szobák száma
4
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Kiváló állapotú, igényes családi ház Tahiban

Azonnal költözhető, nívós otthont keres a Dunakanyarban? Önnek ajánlom ezt a 2023-ban teljes körűen felújított családi házat.

Lokáció: Tahi hegyoldalában (nem magasan), jól járható aszfalt útról közelíthető meg, a központ gyalogosan is néhány perc, ahol elérhetőek üzletek, TESCO, ROSSMANN, buszmegálló, Kormányablak. Óvoda (Tahiban és a szigeten is), általános iskola, zeneiskola működik a településen.

Ahogy megérkezünk, a gondozott kert ölelésében találjuk a házat, azonnal érezhetjük a magával ragadó bensőséges érzést hogy hazaérkeztünk. Néhány lépcsőn keresztül érünk fel az ablakos előtérhez, amelyet előszobának, télikertnek, terasznak is használhatunk. Az alsó szinten kandallós nappali fogad, konyha, fürdőszoba és hálószoba található ezen a szinten. A fa lépcsőkön érkezünk az emeletre, ahol a két kényelmes méretű hálószoba, az igényesen kialakított fürdőszoba , előtér és erkély nyújt életteret.

Az ingatlan jellemzői:

-81 nm-es,
-tégla építésű (20 cm dry-vit)
-kétszintes
-három hálószoba, nappali, konyha, két fürdőszoba beosztású
-minden szobában hűtő/fűtő klímaberendezés
-meleg víz gázkazánnal
-fa tüzelésű cserépkályha
-kondenzációs kazán
-kétrétegű műanyag nyílászárók
-riasztórendszer kiépítve
-összközműves
-713 nm parkosított kert
-automata locsolórendszer
-távirányítóval vezérelhető elektromos kapu
-térköves nyitott gépjármű beálló

Az ingatlant 2023-ban teljes körűen felújították. (A nyílászárók, villamosvezetékek, vízvezeték hálózat, fűtési rendszer, tetőszerkezet.)

Olyan családoknak ajánlom, akik szeretnének jó helyen, igényes otthonban élni, értékelik és örömüket lelik a szép kertben. Fontos a jó közlekedés és infrastruktúra.

Minőség, gyermekes család, panoráma, nyugalom, Budapest közelében, Duna.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Szoba
8.22m²
Fürdőszoba
2.44m²
Előszoba
4.47m²
Szoba
14.63m²
Erkély
2.88m²
Előszoba
7.22m²
Konyha
6.66m²
Fürdőszoba
3.56m²
Nappali
23m²
Szoba
10.65m²

Elhelyezkedés

Tahitótfalu


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6572776


Az általad megtekintett eladó tahitótfalui családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 81 m², míg a hozzá tartozó teleké 713 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 94,99 millió Ft, négyzetméter ára 1 172 827 Ft, ami a tahitótfalui átlaghoz képest 43%-kal magasabb. Az ingatlant Spitzer Ágnes referens az Otthon Centrum irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6572776. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tahitótfalu ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.