star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tahitótfalu

  • 116 m²

    alapterület
  • 5

    szoba

Vételár:

64,9 millió Ft

Eladó ház Tahitótfalu

  • 116 m² alapterület
  • 5 szoba

  • Eladó ház Tahitótfalu

  • 116m²


Ár:

64 900 000 Ft

Építés éve
1990
Szintek
3
Szobák száma
5 (1 + 4)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló

Az ingatlanról:

Tahitótfalun- ELADÓ- egy 116 nm-es SORHÁZ GARÁZZSAL, FEDETT AUTÓBEÁLLÓVAL és ERKÉLLYEL.

Az ingatlan a 90-es években épült téglából, északi frontja egy 10 cm-es dryvit szigetelést kapott, a tetőt agyagcserép fedi.

A ház jó állapotú, a nyílászárók műanyag dupla thermo üvegesek. Burkolatokat tekintve a szobák laminált, illetve fa parkettásak, a vizes helyiségek járólaposak.

A vezetékek rézből vannak, a radiátorok cseréje megtörtént.

A sorház 3 szintes, szintenként 58 nm. A földszinten található 1 szoba, kamra, kis fürdőszoba, mosókonyha és egy tároló. Ezen a szinten igény szerint üzlethelység kialakítására is lehetőség lenne. A garázs bejárata is ide torkollik.

Az első szinten van egy szoba, mellette egy étkezős konyha, igény szerint egybenyitható. A tágas nappali erkély kapcsolatos, itt található egy kályha is.

A második szinten kialakításra került 3 szoba, egy kádas fürdőszoba és egy külön wc helyiség.

A házhoz tartozik mégy egy 20 nem-es garázs is.

A fűtést Beretta cirkó kazán és egy vízteres kályha biztosítja.

Parkolni a garázsban és a fedett autóbeállóban van lehetőség, így 3 autó is kényelmesen elfér.

A közelben kisbolt, zöldséges, Tesco, pékség található. A buszmegálló gyalogosan 5 perc alatt megközelíthető.

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.


Elhelyezkedés

Tahitótfalu, Tahitótfalu


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6625283


Az általad megtekintett eladó tahitótfalui (Tahitótfalu) sorház 5 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 4 félszoba). A sorházról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 116 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A sorház ára 64,9 millió Ft, négyzetméter ára 559 483 Ft. Az ingatlant Prossima Casa Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6625283. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tahitótfalu ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.