star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tápióbicske

  • 70 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 431 m²

    telek

Vételár:

28,5 millió Ft

Eladó ház Tápióbicske

  • 70 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 431 m² telek

  • Eladó ház Tápióbicske

  • 70m²


Ár:

28 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1960
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Az ingatlan jellemzése:
Az 1431 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara rendezett. A felépítmények csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése központi főcsatornára kiépített. Az épület teherhordó szerkezete tégla alapra épített vályog falazat, fa födémmel, kontyolt nyereg tetővel, cserép fedéssel. Külső nyílászárói fa tokos ajtók és ablakok, dupla szárnyon egyrétegű üvegezéssel és redőnyökkel ellátva.
Fűtése gáz, konvektor fűtőtestekkel, kiegészítő fűtése cserépkályha, valamint alternatív fűtése és hűtése három klímával biztosított. Hálózati meleg víz ellátása villanybojlerról megoldott. Elektromos áram ellátása 3x16A és 1X16A vezérelt. A kert locsolását fúrt kút szolgálja. Riasztóval szerelt épület.
Az ingatlan épületeinek jellemzése:
Az összesen 70 m2 hasznos alapterületű főépület 55 m2 használati lakótérből és 15 m2 műhelyből és külső tárolóból áll, mely főépületet az udvar felől körbeöleli a 20 m2 alapterületű, főtető által fedett tornác. Az épület egy része alatt húzódik egy 16 m2 alapterületű borospince, továbbá a főépület mögött található egy 20 m2 alapterületű, vegyes használati funkciót betöltő, gazdasági célú melléképület; az udvar hátsó részén pedig egy autó parkolását biztosító garázs.
Az ingatlan belterének jellemzése:
Az 1960-as években épült és folyamatosan karbantartott lakóház "L" alakú, így önálló bejáratú utcafronti szobáiból az egyik mint apartman szoba a tornácról, míg a másik hálószoba a konyhából nyílik. Igény esetén a szobák közötti átjárás megoldható. A szobák mögött, az épület középső szektorában került kiépítésre a konyha és étkező, mely kiegészül egy belső kamrával, majd egy kádas fürdőszoba következik wc-vel. Az épület hátsó traktusában található egy műhely és egy külső tároló, melyek elérhetősége a tornácról biztosított.
Az ingatlan finanszírozása:
Az ingatlan megvásárlásához 40% önerő megléte mellett (mely lehet Babaváró hitel is) forint elszámolású, kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához az általános mértékű Családok Otthonteremtési Kedvezménye igénybe vehető, mely önerőnek számít! Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet. (Tápióbicske kikerült a falusi CSOK településlistából)
Az ingatlan környezetének jellemzése:
Tápióbicske település Pest megye keleti részén, az Alsó-Tápió patak partján terül el mintegy 48 km2-en. A község megközelítőleg 3350 fő lakost számlál.  A település tömegközlekedés tekintetében autóbusz forgalomra támaszkodik, így menetrend szerinti járatokkal érhetők el Nagykáta, Cegléd és Budapest városok. Nagykátáról továbbá vasúti közlekedés is lehetséges a Budapest - Újszász - Szolnok vonalon.
A településközpont a napi szükségletek beszerzését biztosító szolgáltatások és üzletek széles sorát kínálja, úgymint zöldséges, húsbolt, pékség, Coop élelmiszer, étterem, cukrászda, önkormányzati intézmények, óvoda, általános iskola, gyógyszertár, háziorvosi rendelő, továbbá a közeli Nagykáta városban strand és gyógy fürdő, sportcsarnok, pénzintézetek, nagyáruházak és számtalan egyéb szolgáltató is elérhető.


Elhelyezkedés

Tápióbicske


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6495081


Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6495081

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó tápióbicskei családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 431 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 28,5 millió Ft, négyzetméter ára 407 143 Ft, ami a tápióbicskei átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Tápióvölgye Ingatlaniroda referens a Tápióvölgye Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6495081. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tápióbicske ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.