star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tápiószecső

  • 150 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 079 m²

    telek

Vételár:

73,9 millió Ft

Eladó ház Tápiószecső

  • 150 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 079 m² telek

  • Eladó ház Tápiószecső

  • 150m²


Ár:

73 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1978
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Budapesttől 30 km-re Tápiószecsőn eladó, egy igényesen felújított családi ház, tégla építésű!A telek 1079 négyzetméteres, összközműves. A fűtése és a melegvíz ellátása bosch gázcirkóról működik. A nappaliban padlófűtés van a szobákban radiátorok lettek felszerelve. 2018 - ban teljeskörűen fel lett újítva a családi ház, minőségi anyagokból! Az alábbi munkálatokat végezték el rajta : víz, gáz, villany szerelés, kömmerling prémium nyílászárók beszerelése, beltéri ajtók, burkolatok, fürdőszobák, nappali és konyha hozzáéípítése, nyári konyha kialakítása, homlokzati szigetelés.Belső elrendezését az alábbiakban sorolom fel négyzteméterek megjelölésével, tájékoztató jelleggel!- előszoba (26 nm)- 2 szoba önálló bejáratú (10,68 nm , 21.91 nm) - nagyobb szobában ki lett alakítva egy praktikus gardrób, illetve egy szülői fürdőszoba + wc (5 nm)- háztartási helyiség, ahol a cirkó lett elhelyezve és a mosógép, illetve a szárítógép (5,54 nm)- fürdőszoba, wc + bidével (7,80 nm)- tágas, világos amerikai konyhás nappali (39,34 nm)- nyári konyha, teraszról megközelíthető (6 nm)- hatalmas fedett terasz (61 nm)Autókkal az udvarban parkolhatunk, a kert szépen parkosított, locsolására fúrt kút áll rendelkezésünkre.Ajánlom azoknak családoknak, akik nem szeretnének a felújítással kezdeni, hanem egy szép, esztétikus belsőre vágynak! Tápiószecső egy több mint 6200 főt számláló dinamikusan fejlődő település. A településen működik óvoda, általános iskola és teljes körű az orvosi ellátás (háziorvos, gyerekorvos, fogorvos). A közúthálózat felújításra került. Ellátottsága kiváló, vegyesboltok, dohányboltok, hentesbolt, ruházati bolt, állateledeles bolt, pékségek, pizzéria szolgálják ki az itt lakók igényeit.A településen halad át a 31-es főútvonal. Tápiószecső vasúton a 120/a Budapest Keleti Pályaudvar - Nagykáta - Újszász - Szolnok szárnyvonalon (43 perc), valamint menetrend szerint közlekedő autóbusszal is megközelíthető a Stadion pályaudvarról (53 perc).Amennyiben felkeltettem érdeklődésed keress nyugodtan, és gyere, nézd meg velem az ingatlant!Hitel ügyintézés garantáltan a legjobb feltételekkel és a leggyorsabban. Eladás és vétel teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ügyvédi háttér biztosítása.

Referencia szám: HZ050210


Elhelyezkedés

Tápiószecső


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6630634


+36 20

Ingatlannet kód: NET6630634

Az általad megtekintett eladó tápiószecsői családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 079 m². További jellemzői: az építés éve 1978, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 73,9 millió Ft, négyzetméter ára 492 667 Ft, ami a tápiószecsői átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant Varga Tamás referens a Maglód irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6630634. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tápiószecső ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.