star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tapolca

  • 220 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 528 m²

    telek

Vételár:

114,9 millió Ft

Eladó ház Tapolca

  • 220 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 528 m² telek

  • Eladó ház Tapolca

  • 220m²


Ár:

114 900 000 Ft

Építés éve
1996
Szobák száma
6

Az ingatlanról:

Kiemelt ajánlat az Otthon Centrum kínálatában!

Megvételre kínálom ezt a 210m2-es családi házat Tapolca központjához közel, kertvárosi környezetben.
A ház, egy 528m2 területű, összközműves sarok telken fekszik. Déli-délnyugati tájolásának köszönhetően a bent lévő terek világosak.
Az épület fűtéséről egy nagy teljesítményű TOTYA vegyes tüzelésű kazán és egy gáz kazán gondoskodik, a meleg vizet gáz bojler biztosítja.

Ideális lehet családi vállalkozásra, saját otthoni műhely működtetésére is.

Három szintre osztva, legalul egy hatalmas, 3m belmagasságú szuterén van ahol korábban asztalos műhelyet is üzemeltettek. Ennek a helyiségnek az utcáról külön bejárata van, de a házon belül is vezet ide lépcső, egy nagyméretű garázs kapun át és az ipari áram is be van kötve, ezért ideális lehet egy családi vállalkozás helyszíneként vagy akár külön lakrész is kialakítható benne.
Az alsó szinten egy nagy fedett terasz, előtér, hall, nappali-étkező, 2 szoba, fürdőszoba, wc, mosókonyha, konyha és kamra kapott helyet.
Egy nagyvonalú, szépen megmunkált fa lépcső vezet a galériás kialakítású felső szintre ahol egy körfolyosóról nyílnak az itt található helyiségek.
Ezen a szinten van további 3 háló szoba, fürdőszoba zuhanyzóval, külön WC és egy gardrób. Az emeleti hálószobák saját, fából készített erkéllyel rendelkeznek ahonnan a tanú hegyeket látni.

Az alsó és a felső szint akár külön lakrészként is használható, mert az előtérből egy ajtón keresztül közvetlenül elérhetőek a szobák és nem kell a nappalin át közlekedni.

Kint az udvarban van egy virágoskerttel körülvett kerti kiülő, egy 2 állásos garázs és egy 2 állásos fedett kocsibeálló kapott helyet. Az udvar részben térkövezett, de van füvesített terület díszfákkal és sövénnyel. Az épület előtt nagy fákkal és cserjékkel beültetett füves terület van.

A közelben pár perc sétával elérhető áruházak, Tesco, Penny, Lidl, Aldi, dohányboltok, éttermek, kávézók és a Malom tó a belvárosban.

Az ár irányár, az eladók nyitottak ajánlatokra.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését várom hívását!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Szoba
16m²
Szoba
16m²
Szoba
25m²
Szoba
16m²
Wc
6m²
Mosókonyha
6m²
Kamra
4m²
Szoba
16m²
Fürdőszoba
10m²
Előszoba
8m²
Konyha
8m²
Szoba
28m²

Elhelyezkedés

Tapolca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6617602


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6617602

Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó tapolcai családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 51 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 220 m², míg a hozzá tartozó teleké 528 m². További jellemzői: az építés éve 1996. A családi ház ára 114,9 millió Ft, négyzetméter ára 522 273 Ft, ami a tapolcai átlaghoz képest 9%-kal magasabb. Az ingatlant Keményfi Attila referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6617602. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tapolca ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.