star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tardos

  • 80 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 700 m²

    telek

Vételár:

30 millió Ft

Eladó ház Tardos

  • 80 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 700 m² telek

  • Eladó ház Tardos

  • 80m²


Ár:

30 000 000 Ft

Szobák száma
2
Fűtés
szén-fa (egyéb)

Az ingatlanról:

Eladó Családi Otthon Tardos festői látképével –Csak A Dot-Ing Iroda Ajánlásával!

A Dot-Ing Iroda örömmel kínálja figyelmébe ezt a hangulatos családi házat, A festői látképű Tardos egyik csendes utcájában található, és ideális otthont nyújt mindazoknak, akik a kényelmet, nyugalmat és egyedi szépséget keresik.

Az ingatlan kiemelkedő jellemzői:

A családi ház összterülete 80m2, és egy 700m2-es telek része. Az udvar végéből lenyűgöző panoráma nyílik a Gerecse-hegységre, ami még inkább fokozza az otthon nyugalmát és báját.
Az udvaron található egy kényelmes kiülős szuterén, ideális a nyári bográcsozás vagy kellemes kerti összejövetelek számára, ezenfelül biztosított 3-4 autó beállása, emellett egy különálló garázs is rendelkezésre áll, hogy autóit biztonságban tudhassa.
Az ingatlan alagsorában pedig egy hangulatos boros pince is megtalálható, ahol akár saját bortermelésbe is belevághat.
A ház falazata 10 cm-es szigetelést kapott és a nyílászárók cseréje is 90%-ban megtörtént.
A nagyszoba új laminált parketta burkolatot kapott és a fürdőszoba is felújításra került.
A konyhában egy hangulatos cserépkályha található ami megfelelő hőmérsékletet nyújt a téli nagy hidegekben, emellett egy gázkazán is biztosított ami a ház melletti melléképületben helyezkedik el.
A megfelelő meleg víz ellátásról egy jól működő villanybojler gondoskodik.
A folyosóról elérhető egy spejz és a padlásfeljáró, ami lehetőséget teremt új helyiségek, szobák kialakítására,
Gyalogosan könnyen megközelíthető éttermek, boltok, buszmegálló.
Autóval mindössze pár percnyire fekszik a Malomvölgy, ahol a természet szépségei várják. Kirándulhat a völgyben, sétálhat a tó körül, és élvezheti a friss levegőt.

Ha megtetszett Önnek az Ingatlan és el tudná képzelni mindennapjait ezen a csodálatos helyen, Keressen bizalommal és Tekintsük meg együtt !
Irodánk teljes körű ingyenes Hitelügyintézést kínál az összes Bank ajánlatából! Csok +, Babaváró, Falusi Csok MI MINDENBEN SEGÍTÜNK!

Érd: Prekop Dorottya 06205709738


Elhelyezkedés

Tardos


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6619142


+36 20

Ingatlannet kód: NET6619142

Az általad megtekintett eladó tardosi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m², míg a hozzá tartozó teleké 700 m². További jellemzői: a fűtés típusa szén-fa (egyéb). A családi ház ára 30 millió Ft, négyzetméter ára 375 000 Ft, ami a tardosi átlaghoz képest 3%-kal magasabb. Az ingatlant Prekop Dorottya referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6619142. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tardos ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.