star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tata, Fácánoskert

  • 138 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 390 m²

    telek

Vételár:

144,9 millió Ft

Eladó ház Tata, Fácánoskert

  • 138 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 390 m² telek

  • Eladó ház Tata, Fácánoskert

  • 138m²


Ár:

144 900 000 Ft

Építés éve
2024
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
nincs
Bútorozott
Nem
Költözhető
Kevesebb, mint 3 hónap
Kilátás
Panorámás
Belmagasság
3m alatt
Erkély, terasz mérete
46 m²
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Szigetelés, Hőszivattyú

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Eladó a fotókon látható  társasház Tatán a Császárkert lakóparkban közvetlenül a beruházótól

Tata egyik legszebb lakóparkjában, Császárkertben, egy lenyűgöző, 138 m2-es, modern stílusú társasház 1-es számú lakása várja az új tulajdonosát. Ez az exkluzív ingatlan minden elemében luxust és kényelmet kínál, gyönyörű erdő közeli környezetben, valamint lenyűgöző panorámás kilátással. A teljesen új épület rendkívül jó  minőségű anyagokból épült (megbízható és számtalan referenciával rendelkező kivitelező és beruházó által) a kényelemre és az életstílusra helyezi a hangsúlyt.Kiváló elhelyezkedés jellemzi az ingatlant, mely az M1 autópálya és a Tatai Öreg-tó közvetlen közelében található. A fiatalos környezetben épült lakópark rendkívül biztonságos, zárt sorompóval ellátott területen került kialakításra.  Lakás jellemzői : A két szinten épült ingatlan földszintjén egy tágas, napfényes amerikai konyhás nappalit közvetlen teraszkapcsolattal, valamint egy különálló gépészeti helyiséget és egy wc-t alakítottunk ki.  A lépcsőházon ( korlát készítése folyamatban van) keresztül jutunk fel az emeletre, ahol egy tágas fürdőszoba található wc-vel, valamint 3 db napfényes nagy szoba erkéllyel, amin keresztül  élvezheti a környezet szépségét és a panorámás kilátást. A teljes  kerítésrendszer elkészült, kapuk felszerelése folyamatban van.

Helyiséglista:1. lakásElőszoba-lépcsőház 14,10 m2Nappali 23,40 m2Konyha-étkező 17,51 m2Tároló 3,04 m2Wc 2,80 m2Földszint összesen: 60,85 m2-----------------------------------Közlekedő 5,36 m2Szoba 12,65 m2Szoba 15,47 m2Szoba 14,05 m2Fürdő 6,48 m2Emelet összesen: 54,01 m2----------------------------------------------1.lakás nettó alapterület: 114,86 m2erkélyek területe: 25,36 m2terasz területe: 20,81 m2-------------------------------------------------------

A modern felszereltségű emeltszintű kulcsrakész lakás jellemzői : elektromos wifi-s alumínium redőnyök, burkolt teraszok, vízlágyító rendszer, hőszivattyúval működő padlófűtés rendszer és melegvíz ellátás.Fokozott hőszigetelésű  minőségi nyílászárók kerültek beépítésre melyek beengedik az egész napos természetes fényt.Kiváló 20 cm vastagságú hőszigetelés került az épületre, minőségi homlokzati burkolatokkal.Rendkívül tágas, 390 m2-es  körbekerített saját telekrész (  egyik oldalról erdőközeli közvetlen kapcsolattal )tartozik a lakáshoz.

Külső teraszokra üvegkorlát kerül.

További extrák: melyet az eladási ár tartalmaz:-légkondícionáló előkészítés- Riasztó és kamera rendszer  előkészítés a biztonság érdekében.-öntözőrendszer előkészítés-füvesített kert

- Parkolási lehetőség az ingatlanhoz tartozó térkövezett parkolóhelyeken- Az építkezés befejező fázisában  most lehetőség nyílik a belső burkolatok, szaniterek és beltéri ajtók személyre szabására. Az emeltszintű kulcsrakész  ingatlan átadása pár hónapon belül lehetséges.

A lakás vásárlásához kamattámogatott CSOK+ hitel igényelhető. (5%-os áfa)

Ha további részletekre vagy műszaki információkra van szüksége, vagy szeretné látni az ingatlant személyesen, ne habozzon, lépjen kapcsolatba velünk még ma! Ez az Ön álmai otthona lehet - ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget vásárolja meg ezt a különleges ingatlant most ingatlanközvetítői jutalék nélkül!

Érdeklődni a megadott telefonszámon, vagy email-ben is tudnak.

06-20-245-5693 Csekme Tibor   tibor.csekme@gmail.com

06-20-245-5691 Csekme Éva      csekme.eva@gmail.com 

(Ingatlanközvetítők kérem ne keressenek. )


Elhelyezkedés

2890, Tata, Fácánoskert, Császár Attila utca 29


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: 6637231


Csekme&Társa Kft

Csekme&Társa Kft

Hirdető további ingatlanjai
Csekme&Társa Kft

Csekme&Társa Kft

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: 6637231

Csekme&Társa Kft

Csekme&Társa Kft

Hirdető további ingatlanjai
Csekme&Társa Kft

Csekme&Társa Kft

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Tata, fácánoskerti (Császár Attila utca 29) ikerház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 138 m², míg a hozzá tartozó teleké 390 m². További jellemzői: az építés éve 2024, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. Az ikerház ára 144,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 050 000 Ft, ami a tatai átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant Csekme&Társa Kft hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6637231. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tata, Fácánoskert ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.