star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tata, Felső-Tata

  • 225 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 361 m²

    telek

Vételár:

105 millió Ft

Eladó ház Tata, Felső-Tata

  • 225 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 361 m² telek

  • Eladó ház Tata, Felső-Tata

  • 225m²


Ár:

105 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
1
Szobák száma
5 (2 + 3)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Felső-Tatán eladó nagy telekterülettel rendelkező, több célra is használható ingatlan!

Az 1361 m2-es telken elhelyezkedő ház felújított részének alapterülete 80 m2, mely jelenleg lakóingatlanként funkcionál, azonban irodának is remekül használható.
A lakóépület falazata tégla, fűtése kondenzációs gázkazánnal és hűtő-fűtő klímával történik. A nyílászárók 5 évvel cserélt fa ablakok hőszigetelő üveggel. A ház külső vakolata is hőszigetelő. A tető szerkezete jó állapotú fa, héjazata cserép.

Belső elrendezése jól megtervezett. Tágas, napfényes, folyosóról nyíló konyha, étkező, fürdőszoba, két külön mellékhelyiséggel, melyből egy jelenleg mosókonyhaként funkcionál.
A konyhából nagy szuterén nyílik, ami nem csak a hűtőszekrény helyét biztosítja, hanem élelmiszerek, lekvárok, befőttek és minden más tárolására is kiváló. Itt mindent elhelyezhetünk, amire nincs minden nap szükségünk a konyhában. A hátsó két nagy szoba teljes átalakításon esett át, három félszoba került kialakításra, egy gardrób és egy tágas nappali. A házon belül, a bejárat mellett közvetlen nagyméretű pince nyílik. Ideális tárolásra, borospince, esetleg mosókonyha kialakítására.

A hátsó épület alapterülete 145 m2. Használható raktárnak, ám iroda és lakóingatlan úgyszintén kialakítható, állapotát tekintve felújítandó, falazata vegyes és vályog.
Itt három nagy szoba és egy kisebb helyiség található, melyek méretei: 35,5 m2, 35 m2, 16 m2 és 4 m2.
A középső 35 m2-es szobában a víz- és szennyvízvezeték be van vezetve. A telken fedett kocsibeálló és műhely is található.

A telek elhelyezkedése, kialakítása és épületei miatt tökéletes lehet telephelynek vagy akár többlakásos társasháznak!
Iskolák, óvodák, boltok a közelben, a csodaszép, mindenki által kedvelt Öreg tó is alig egy kilométerre található.
Az M1-es autópálya felhajtó szintén 1 km távolságra van, ezzel nagy mértékben megkönnyíti a közlekedést.
Remek lehetőségeket rejt magában az ingatlan, legyen az magán, vagy akár üzleti, befektetési célú használat!
Részletekkel kapcsolatban, keressen bátran!


Elhelyezkedés

Tata, Felső-Tata


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6645582


+36 20

Ingatlannet kód: NET6645582


Az általad megtekintett eladó Tata, felső-tatai családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 3 félszoba). A családi házról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 225 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 361 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 105 millió Ft, négyzetméter ára 466 667 Ft, ami a tatai átlaghoz képest 26%-kal alacsonyabb. Az ingatlant ORINGA hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6645582. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tata, Felső-Tata ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.