star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tata

  • 106 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 872 m²

    telek

Vételár:

159 millió Ft

Eladó ház Tata

  • 106 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 872 m² telek

  • Eladó ház Tata

  • 106m²


Ár:

159 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
4
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

TATAI LUXUS OTTHON AZ ÖREG-TÓ KÖZELÉBEN
Álmodoztál már arról, hogy minden reggel a természet ölelésében ébredj?
Képzeld el, hogy minden reggel a madarak csicsergése kíséri a napindító kávédat.
Most megvalósíthatod ezt a vágyadat ebben a lenyűgöző luxus otthonban, melyet Tata egyik legszebb lakónegyedében találsz.
-Elegáns belső terek:
A 100 négyzetméteres ház minden részlete igényesen lett megtervezve és kialakítva. Két hálószoba, gardrób és egy tágas amerikai konyhás nappali teremtik meg a tökéletes otthon hangulatát.
-Exkluzív kivitelezés:
A könnyűszerkezetes technológia biztosítja az épület stabilitását, míg a modern fűtési rendszer és a homlokzati szigetelés gondoskodik a kellemes klímáról és a megbízható energiahatékonyságról. (A nappaliban azért felszereltek egy az egész ház hűtéséről gondoskodó klímát is )
-Parkosított kert és wellness élmény:
Az 872 négyzetméteres telek gondosan kialakított parkja igazi oázis a város zajában. Itt található egy minimál stílusú 25nm-es szauna ház, melyben száraz és finn szauna is vár rád, valamint egy modern szanetli és tároló is helyet kapott.
-Csend és nyugalom:
A környék csöndes és biztonságos, ideális a pihenésre és a családi életre. A sorompóval zárt lakópark könnyen megközelíthető, és mindössze két percre található a gyönyörű Tatai-tó.
Ne maradj le erről a különleges lehetőségről, hogy saját luxus otthonodba költözz a város egyik legkedveltebb részén.

Az ingatlan idén októberi átadással költözhető.

Hívj most és tegyünk együtt az álmaid valóra váltásáért!

Szabó Szilvia
Tel.:06 70 367 76 36


Elhelyezkedés

Tata


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6657762


+36 70

Ingatlannet kód: NET6657762


Az általad megtekintett eladó tatai családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 106 m², míg a hozzá tartozó teleké 872 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 159 millió Ft, négyzetméter ára 1 500 000 Ft, ami a tatai átlaghoz képest 57%-kal magasabb. Az ingatlant Szabó Szilvia referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6657762. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tata ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.