star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tatabánya, Kertváros

  • 96 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 438 m²

    telek

Vételár:

44,9 millió Ft

Eladó ház Tatabánya, Kertváros

  • 96 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 438 m² telek

  • Eladó ház Tatabánya, Kertváros

  • 96m²


Ár:

44 900 000 Ft

Építés éve
2010
Szintek
3
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cserépkályha
Parkolás
1 garázs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Komárom-Esztergom vármegye, Vértesszőlős, Baromállás dűlő, zártkert állandó lakhatásra alkalmas házzal.
Baromállás dűlő jellemzően kertes, mezőgazdasági terület, funkcionálisan Tatabányához tartozik, közigazgatásilag viszont Vértesszőlőshöz, melytől az M1-es autópálya választja el.
Vértesszőlős önkormányzatának közeli tervei között szerepel, hogy ide óvódát, bölcsődét építsen ezen a részen élő gyerekek részére, illetve szilárd burkolatú út kiépítésére is pályázatot nyertek.
Akkor jöjjön a nem kicsi ház nem rövid leírása:
Az 1483 m2-es telken ez a közel 137 m2-es bruttó (redukált: 96 m2) alapterületű családi ház kimagaslik a környező pici házak között. (művelési ág: kivett zártkerti, művelés alól kivett terület és gazdasági épület). Ezen a részen már nem ritka a hasonló méretű ház, sokan laknak itt életvitel szerűen. Közműellátottsága: vezetékes víz, fúrt kút (locsoláshoz), villany (3X16A), emésztő. A telek enyhén emelkedő, L alakú nyeles telek, teljesen körbekerített. Csodás panorámával rendelkezik, a Vértes hegységre tekinthetünk a házból, az erkélyről pedig szinte 180 fokban gyönyörködhetünk a táj szépségeiben.
A telken felépült egy 25 m2-es garázs, egy kb. 30 m2-es, részben föld alatt húzódó pince, présház és üvegház, egy kb. 9 m2-es, 1,3 m mély épített medence (burkolata felújításra szorul), a ház mögött egy kisebb, 4-6 m2-es téglából épült tároló, kerti zuhanyzó, kerti WC.
Beültetve szöllővel (mely évi 800 l kiváló minőségű bort ad!!! ), konyhakerti növényekkel, hatalmas tujákkal, virágokkal, gyümölcsfákkal.
1980’-as évek elején épült gazdasági épületet 2010-re bővítették tulajdonosai a jelenlegi méretűre. Ekkor az épület 30-as falazattal épült tovább, új vakolást kapott kívül-belül, kétrétegű hő – és hangszigetelt nyílászárókat építettek be mindenhová.
Az épület beton sávalapozással készült, falai kő, tégla és YTONG szerkezetűek, vasbeton födémmel, tetőszerkezete fa fedélszék, bitumenzsindely fedéssel.
Elosztását tekintve: az alagsori részén (44,4 m2+10 m2) (telek lejtéséből adódóan részben alagsor/földszint): borospince, konyha, étkező található terasszal. Fűtése vaskályhával megoldott. A következő szinten (43,6 m2 + 7,5 m2 + 12,5 m2) a bejárati ajtón egy előtérbe lépünk, ahol gyönyörű cserépkályha kapott helyet. Tovább haladva a nappalin belül lambériás mennyezet, belmagasság 5 m, igazán ámulatba ejtő, ahonnan kiléphetünk az erkélyre és itt az újabb ámulat a panoráma láttán. Ezen a szinten van az újszerű fürdőszoba (sarokkáddal, zuhanyzóval, Wc-vel), az előtérből pedig hátra egy teraszra is alkalmunk van kiülni. Végül az épület adottságait kihasználva egy galéria (19,46 m2) került kialakításra a nappali felett, amely hálószobaként funkcionál. Melegvizet villanybojler szolgáltatja.

Térségről:
Tatabánya Komárom-Esztergom vármegye megyeszékhelye, 65.000 lakost számlál. A megye déli részén, a Gerecsét és a Vértest elválasztó Galla-patak völgyében, a Tatai-árokban fekszik, a fővárostól 55 kilométerre. Helyzeténél fogva közlekedési csomópont, nem csak megyei, hanem regionális és országos szinten is. A Budapest és Bécs összekötését biztosító M1-es autópálya (E60, E75) érinti, az 1-es főút és a Budapest–Hegyeshalom–Rajka-vasútvonal pedig át is szeli a várost, amelyet egyébként a környék minden településével, sőt az ország nagyobb városaival is autóbuszjáratok kötnek össze.

Jöjjön el, és ismerkedjen meg a környék páratlan előnyeivel! 3 hónapon belül költözhető, tehermentes, kifüggesztés már nem szükséges!

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk az Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Irodánkban az alábbiakkal tudjuk segíteni a gyors és megbízható ügyintézést:
-bankfüggetlen hitelügyintézés, CSOK
-energetikai tanúsítvány
-értékbecslés
-ügyvédi szerződések, jogi tanácsadás
-építész, tervezés, kivitelezés, felújítás, villanyszerelés


Elhelyezkedés

Tatabánya, Kertváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6514355


+36 20

Ingatlannet kód: NET6514355


Az általad megtekintett eladó Tatabánya, kertvárosi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 96 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 438 m². További jellemzői: az építés éve 2010, a fűtés típusa cserépkályha. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 44,9 millió Ft, négyzetméter ára 467 708 Ft, ami a tatabányai átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kömőcziné Mezei Henrietta referens a NewLife irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6514355. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tatabánya, Kertváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.