star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tatabánya

  • 275 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 650 m²

    telek

Vételár:

82,49 millió Ft

Eladó ház Tatabánya

  • 275 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 650 m² telek

  • Eladó ház Tatabánya

  • 275m²


Ár:

82 490 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
7
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Több generáció számára is ideális családi ház eladó!!!

Tatabánya – Kertváros csendes, családi házas övezetében eladó 275 nm-es, 3 szintes családi ház. A ház 650 nm-es körbe kerített saroktelken helyezkedik el.

A ház teljes körű felújítási és hozzáépítési munkálati 2005-ben kezdőztek és 2018-ban fejeződtek be. Az alagsorban wellness részleg került kialakításra pezsgőfürdővel, infra szaunával, fitnesz részleggel. Külön helyiségben található mosókonyha és egy tároló is.

A földszinten kettő, külön bejáratú lakrész került kialakításra, a nagyobb lakrészben két nappali, étkező, konyha, előszoba, fürdő, wc (külön helyiségben) található. A kisebb lakrészben amerikai-konyhás nappali, fürdő és wc (egy helyiségben) és egy előtér található.

A nagy belmagassággal rendelkező tetőtérben kapott helyet, 3 tágas hálószoba, egy félszoba, egy gardrób, egy nagy sarokkádas fürdőszoba wc-vel és bidével.

Mindenhol 2 rétegű műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. A szobákban radiátorok, a földszinten padlófűtés gondoskodik a kellemes hőérzetről. A fűtést és a meleg vizet gázkazán biztosítja, de van lehetőség vegyes tüzelésű kazán használatára is. A ház 5 cm-es dryvit szigetelést, a tető pedig palatetőt kapott. A füvesített udvaron különálló garázs, melléképület és fúrt kút található. Az épület alatt egy hangulatos borospince is helyet kapott.

A vételár részét képezi a ház teljes bútorzata, kivéve az ülőgarnitúra és a műszaki/elektronikai cikkek.

Ingyenes hitelügyintézéssel több bank ajánlatából, az újonnan kihirdetett állami támogatásokról naprakész információkkal és teljeskörű lebonyolítással, jogi háttérrel biztosítja irodánk a vásárlást.

Amennyiben városközponthoz közeli, de mégis csendes és minden igényt kielégítő otthont keres, hívjon bizalommal és tekintsük meg együtt! +36 30 101 4930


Elhelyezkedés

Tatabánya


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6375411


+36 30

Ingatlannet kód: NET6375411


Az általad megtekintett eladó tatabányai családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 34 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 275 m², míg a hozzá tartozó teleké 650 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 82,49 millió Ft, négyzetméter ára 299 964 Ft, ami a tatabányai átlaghoz képest 39%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Farkas Judit referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6375411. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tatabánya ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.