star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tét

  • 180 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 2 310 m²

    telek

Vételár:

29,9 millió Ft

Eladó ház Tét

  • 180 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 2 310 m² telek

  • Eladó ház Tét

  • 180m²


Ár:

29 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2019
Szintek
1
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Tét kertvárosában művelés alól kivett, zártkerti ingatlanként eladó, egy 2 házzal, azon belül 3 lakórésszel rendelkező épületegyüttes 2310 m2-es területen.

ELSŐ HÁZ:
Az utcafront felüli ingatlan 4 éve épült, nappali, 3 szoba, konyha, fürdő, kamra, terasz, pince helyiségekből áll. A lakórész 86 m2 + 18 m2 terasz + 12 m2 pince tartozik hozzá. Az épület falazóanyaga tégla, 1 szoba készült könnyűszerkezetes elemből, a házat felülről lemeztető borítja. A helyiségekben 2 rétegű fehér műanyag ablakok vannak, a burkolat járólap és linóleum, a fűtésről radiátoros vízteres kandalló gondoskodik, a nyári melegben pedig klíma teszi kellemessé a hőmérsékletet. Az épület északi oldalról 10 cm, a többi oldalról 5 cm szigeteléssel ellátott. A terasz fa szerkezetű, fedett borítással rendelkezik.

HÁTSÓ HÁZ:
A telek középső területén található egy második épület, melyen belül 2 önálló lakrész került kialakításra. Az első lakrészben szoba, konyha, fürdőszoba található 33 m2-en + 9,2 m2 fedett terasz, a hátsó lakrészben előszoba, szoba, konyha, fürdőszoba található 47 m2-en + 11 m2 pince. A fűtés fatüzelésű kályhával megoldott, a hideg-meleg vizet bojler biztosítja. A tető borítása hullámlemez. A falazat ennél a háznál is tégla, az előszoba lett könnyűszerkezetes elemekből kialakítva. A ház jelenleg bérleményként ki van adva.

Mindkét épület új villany és vízvezetékkel rendelkezik, külön villanyóráról történik az elszámolás. A terület ipari árammal ellátott, az ivóvízről 83 m mély fúrt kút gondokodik. A szennyvíz nagyméretű derítőbe kerül, a szemetet menetrendszerűen elszállítják . A telek végében fedett, nyitott tárolók vannak, igény esetén lemezgarázs vásárolható.Az egész terület kerítássel körbekerített, az utcafronton kiskapu és motorizált úszókapu biztosítja a kényelmes közlekedést. A buszmegálló 100 m-re található. Mindkét ingatlan lakóingatlanként van használatban, a címre lakcímkártyával be lehet jelentkezni

Az ingatlan rendezett háttérrel, per- és tehermentes tulajdoni lappal rendelkezik.Mindkét ház alacsony fenntartású, családok számára, munkásszállónak vagy ipari telephelynek egyaránt alkalmas.Ha további kérdése lenne, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, keressen bátran.

Referencia szám: HZ072308-IN


Elhelyezkedés

Tét


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6616545


+36 30

Ingatlannet kód: NET6616545

Az általad megtekintett eladó téti családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 180 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 310 m². További jellemzői: az építés éve 2019, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 29,9 millió Ft, négyzetméter ára 166 111 Ft, ami a téti átlaghoz képest 72%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hán Viktória referens a Győr, Szövetség irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6616545. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tét ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.