star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tihany

  • 300 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 024 m²

    telek

Vételár:

410 millió Ft

Eladó ház Tihany

  • 300 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 024 m² telek

  • Eladó ház Tihany

  • 300m²


Ár:

410 000 000 Ft

Építés éve
1973
Szintek
3
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
egyéb

Az ingatlanról:

A LIDO HOME Balatonalmádi Ingatlaniroda eladásra kínálja ezt a panorámás tihanyi családi házat.

Az ingatlan főbb jellemzői:
- Az épületet 1972-ben kezdték építeni, az emelet 1975-ben készült el, ekkor került kialakításra a tetőtér is, mely alkalmas további helyiségek kialakítására.
- 2013-ban esztétikai felújítást hajtottak végre a házon, a tető cseréjére hét évvel ezelőtt került sor.
- Az építkezés alapanyaga tihanyi terméskő, ez az épület impozáns homlokzatán is szembetűnik.
- A ház hang- és hőszigetelő műanyag nyílászárókkal rendelkezik, a földszinten található üzlethelyiségben hő- és hangszigetelt fa nyílászárókat építettek be.
- A házban kondenzációs gázkazán és vegyes tüzelésű kazán is használható fűtésre.
- Parkolás garázsban, illetve az udvarban kialakított kocsibeállóban megoldott.
- Az emeleti erkélyről páratlan panoráma tárul elénk a Belső-tóra.
- Az épülethez tartozik egy hangulatos borospince és egy melléképület, ahol egykor szikvíz előállítással foglalkoztak, emiatt az ipari áramot is bevezették.
- A házhoz tartozik egy különálló pince, melyet jelen állapotban zöldségek, gyümölcsök tárolására használnak. A ház mellett egy különálló épületben az egykori széntároló jelenleg kerti szerszámok tárolójaként funkcionál.
- Ajánlom azoknak a többgenerációs családoknak, akiket megfogott Tihany varázslatos atmoszférája, és akik nap mint nap szeretnének rácsodálkozni a Belső-tó szemet gyönyörködtető közelségére.

Ha az ingatlan megvásárláshoz hitelre van szüksége, kollégám díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére!
Amennyiben ez az ingatlan, vagy bármely más kínálatunkban szereplő ház, lakás, vagy telek felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeim bármelyikén!
Lido Home- Ingatlanok egy életen át!


Helyiségek

Szoba
12m²
Közlekedő
3m²
Szoba
19m²
Szoba
12m²
Szoba
12m²
Szoba
18m²
Pince
24m²
Szoba
18m²
Szoba
80m²
Kamra
4m²
Szoba
24m²
Fürdőszoba
6m²
Előszoba
16m²
Szoba
12m²
Közlekedő
3m²
Konyha
10m²
Konyha
12m²
Fürdőszoba
5m²
Előszoba
16m²

Elhelyezkedés

Tihany


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6593914


+36 30

Ingatlannet kód: NET6593914

Az általad megtekintett eladó tihanyi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 300 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 024 m². További jellemzői: az építés éve 1973, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 410 millió Ft, négyzetméter ára 1 366 667 Ft, ami a tihanyi átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Csapó András referens a Lido Home Balatonalmádi irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6593914. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tihany ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.