star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tiszafüred, Zöldövezet

  • 115 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 600 m²

    telek

Vételár:

70 millió Ft

Eladó ház Tiszafüred, Zöldövezet 1. kép

Eladó ház Tiszafüred, Zöldövezet

  • 115 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 600 m² telek

  • Eladó ház Tiszafüred, Zöldövezet

  • 115m²


Ár:

70 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2008
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
1 garázs
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
nincs
Bútorozott
Megegyezés szerint
Költözhető
Megegyezés szerint
Akadálymentesített
Igen
Kilátás
Udvari
Belmagasság
3m alatt
Energia besorolás
D
Erkély, terasz mérete
14 m²

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Eladó egy szinte új építésűnek számító családi ház Tiszafüreden a Tisza-tónál,akár nyaralónak is megvásárolható!A kertben termő gyümölcsfák és szőlő van. A tetőtér betonozott, be lehet építeni. Nagy fedett terasz nyílik a nappaliból.3 szoba + nappalis 2 fürdőszobás padlófűtéses ház.108 nm+aknás garázs +terasz.Telek 600 nm termő fákkal .Beépített kandalló a nappaliban.beépített szekrények.Padlófűtéses, nappaliban szép beépített kandalló, ami igazi terméskőből van kirakva. Lambériázott falak. A meleg vizet és a fűtést egy víztárolós kombi gáz-cirkó kazán biztosítja. A ház fűtését 2 db termosztáttal lehet vezérelni A három szoba laminált parkettás. Két fürdőszoba WC-vel. Nagy kamra és aknás garázs. A garázsból az előtérbe lehet belépni.Csendes és állatmentes környék, a bevásárlóközponthoz közel!INGATLANKÖZVETÍTŐK KÉREM NE KERESSENEK!!70 millió FT.


Elhelyezkedés

5350, Tiszafüred, Zöldövezet, Szőlősi út kapu -

Helyrajzi szám: -


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: 6650516


+36 20

Ingatlannet kód: 6650516


Az általad megtekintett eladó Tiszafüred, zöldövezeti (Szőlősi út kapu -) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 115 m², míg a hozzá tartozó teleké 600 m². További jellemzői: az építés éve 2008, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 70 millió Ft, négyzetméter ára 608 696 Ft, ami a tiszafüredi átlaghoz képest 35%-kal magasabb. Az ingatlant Török hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6650516. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tiszafüred, Zöldövezet ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.