star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tiszakécske

  • 96 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 802 m²

    telek

Vételár:

29,9 millió Ft

Eladó ház Tiszakécske

  • 96 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 802 m² telek

  • Eladó ház Tiszakécske

  • 96m²


Ár:

29 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1985
Szintek
3
Szobák száma
4
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Tiszakécske Fő útján -a tulajdonostól kapott kizárólagos megbízás alapján kívánjuk értékesíteni az alábbi paraméterekkel rendelkező ingatlant: A körbekerített 802 m2-es telken Déli tájolással,1985-ben épült, 96 m2-es rendkívül jó elrendezésű, élhető, többszintes főépület tagolása szerint a földszinti részen nappali, konyha-étkező, spájz, 2 különnyíló szoba és előszoba kapott helyet, míg az emeleten 2 különnyíló szoba áll rendelkezésre, melyből az egyik szerkezetileg befejezésre vár. A ház masszív beton alapon téglából épült, a födém beton, cserép fedéssel. Az épület cc. 1/2-ed része alatt pincét is találunk, ahol a kazánok foglalnak helyet. Jelenleg a vegyestüzelésű kazán van használatban, de gázkazán is rendelkezésre áll. Melegvíz ellátásról az éjszakai árammal működtetett villanyboyler gondoskodik. A telek elhelyezkedése ideális, hiszen az M44-es autópálya pár perc alatt elérhető, így Kecskemét 20 perc alatt megközelíthető. Az ingatlan megvásárlásához kedvező finanszírozással több hitelintézet kínálatát bemutatva vásárló Ügyfeleinknek Díjmentes segítséget nyújtunk, de jogi ill. egyéb téren is készséggel állunk rendelkezésre! Várjuk megtisztelő hívását!


Helyiségek

Terasz
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
étkező
nincs megadva
Erkély
nincs megadva

Elhelyezkedés

Tiszakécske, Fő út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6555666


Balla Ingatlaniroda

Balla Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6555666

Balla Ingatlaniroda

Balla Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó tiszakécskei (Fő út) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 96 m², míg a hozzá tartozó teleké 802 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 29,9 millió Ft, négyzetméter ára 311 458 Ft, ami a tiszakécskei átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Szűrszabó László referens a Balla Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6555666. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tiszakécske ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.