star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tiszaörs

  • 142 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 778 m²

    telek

Vételár:

24 millió Ft

Eladó ház Tiszaörs

  • 142 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 778 m² telek

  • Eladó ház Tiszaörs

  • 142m²


Ár:

24 000 000 Ft

Építés éve
1982
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladóvá vált Jász-Nagykun-Szolnok megyében Tiszaörsön egy nagyon jó elrendezésű családi ház. A 142,6 négyzetméter hasznos alapterületű ház tetőtér beépítéses, melyből 86 m2 az alsó szint, a tetőtér 56,7 m2, egy 778 négyzetméteres telken terül el, a falu főutcáján, a 34-es főút mellett. Nagyon praktikus a ház elrendezése, a középen elhelyezkedő nappaliból elérhető minden helyiség. A tetőtérben kialakításra került még egy szoba, amelyet a mostani felújítás nem érintett. Az otthon melegéről egy kondenzációs gázkazán gondoskodik, a hőleadás radiátorokon keresztül történik. Ez a gázkazán állítja elő a meleg vizet is. A két utcafronti szobában padlószőnyeg van, amely parkettára lett leborítva, a hátsó harmadik szobában csupán parketta van. A fürdőszobában járólapon, a wc-ben, a nappaliban és a konyhában PVC-n, a tároló helységekben beton burkolaton járhatunk. A tetőtérbe a nappaliból vezet fel lépcső, ahol PVC és betonburkolat található.
A ház beton alapra épült, tégla falazattal, cserép fedéssel 1982-ben. A nyílászárók fából készültek, a bejárati ajtó új műanyag és a beltéri ajtók is ki lettek cserélve. A tetőtér beépíthető, a nappaliból vezet fel lépcső, de ez jelenleg nincs kihasználva. A bejárat előtt egy 13 négyzetméteres terasz található.A főépület mögött van még fedett garázs és egy kisebb tároló.
A ház mostani tulajdonosai nemrég kezdték az ingatlan felújítását, melynek keretében kicserélték a teljes villamos hálózatot, új a fűtési rendszer, új szaniterek és burkolatok kerültek felhelyezésre. Még kisebb munkálatok akadnak, de már is beköltözhető az ingatlan.
A település 12 km-re délre található Tiszafüredtől, a Tisza-tó fővárosától, 85 km-re Debrecentől. A falu határában van a messzi földön híres Tiszaörsi fürdő, melynek gyógyvize csodákra képes. A településen elérhető közszolgáltatások közül fontos kiemelni, hogy van háziorvos, fogorvos, patika, művelődési ház könyvtárral, üzletek, szabadidő park. A 34-s főút szeli át a települést, így a buszközlekedés is megfelelő minden irányban.-
Amennyiben a hirdetésben szereplő ingatlan felkeltette az érdeklődését és megvásárlásához hitel szükséges úgy az OTP Bank kedvezményes konstrukcióit tudom ajánlani. További információért hívjon bizalommal akár hétvégén is.

Referencia szám: M269254-IN


Elhelyezkedés

Tiszaörs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6630293


Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6630293

Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó tiszaörsi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 142 m², míg a hozzá tartozó teleké 778 m². További jellemzői: az építés éve 1982, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 24 millió Ft, négyzetméter ára 169 014 Ft, ami a tiszaörsi átlaghoz képest 23%-kal magasabb. Az ingatlant Varga Anett Erika referens a Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6630293. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tiszaörs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.