star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tiszaörs

  • 115 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 805 m²

    telek

Vételár:

27,8 millió Ft

Eladó ház Tiszaörs

  • 115 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 805 m² telek

  • Eladó ház Tiszaörs

  • 115m²


Ár:

27 800 000 Ft

Építés éve
1988
Szintek
1
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
gázszilikát
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Eladóvá vált Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében, Tiszaörs csendes kis utcájában egy 115,6 négyzetméteres, 2 és fél szobás családi ház. A ház és a melléképületek sokasága egy 805 négyzetméteres telken helyezkedik el. A ház beton alapra épült 1988-ban cserépfedéssel, szilikát falazattal, a válaszfalak téglából készültek. A ház alatt van egy 60,9 négyzetméteres, 3 helységes szuterén, amely az udvarról közelíthető meg egy lépcsőn keresztül. A lakó részbe 2 bejáraton keresztül juthatunk be. Az otthon melegéről egy fél éves kombinált gázkazán és amennyiben szükséges, egy vegyes tüzelésű kazán is gondoskodik. A meleg vizet a már említett gázkazán állítja elő, a nyári hőségben pedig klíma gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről. Minden nyílászáró műanyagra lett cserélve, ezen kívül 1 éve teljes felújításon esett át a fürdőszoba, a villany vezetékek és a vízvezetékek. A ház mögött még jó néhány melléképület, garázs található, amelyek jól használhatóak nyári konyhaként és tároló helységként is. A kert kiválóan alkalmas konyhakert kialakítására, jelenleg is ilyen hasznosításban van. Az épületek kiváló állapotban vannak ,gondos gazdái szép, rendben tartják, ugyanez jellemző az udvarra és a kertre is. A ház akár berendezve is eladó, de a bútorok külön megegyezés tárgyát képezik.
A település 12 km-re délre található Tiszafüredtől, a Tisza-tó fővárosától, 85 km-re Debrecentől. A falu határában van a messzi földön híres Tiszaörsi fürdő, melynek gyógyvize csodákra képes. A településen elérhető közszolgáltatások közül fontos kiemelni, hogy van háziorvos, fogorvos, patika, művelődési ház könyvtárral, üzletek, szabadidő park. A 34-s főút szeli át a települést, így a buszközlekedés is megfelelő minden irányban.-
Amennyiben a hirdetésben szereplő ingatlan felkeltette az érdeklődését és megvásárlásához hitel szükséges úgy az OTP Bank kedvezményes konstrukcióit tudom ajánlani. További információért hívjon bizalommal akár hétvégén is.

Referencia szám: M248950-IN


Elhelyezkedés

Tiszaörs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6630670


Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6630670

Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó tiszaörsi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 48 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 115 m², míg a hozzá tartozó teleké 805 m². További jellemzői: az építés éve 1988, a fal építési anyaga gázszilikát, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 27,8 millió Ft, négyzetméter ára 241 739 Ft, ami a tiszaörsi átlaghoz képest 46%-kal magasabb. Az ingatlant Varga Anett Erika referens a Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6630670. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tiszaörs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.