star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tiszasüly

  • 88 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 445 m²

    telek

Vételár:

5,5 millió Ft

Eladó ház Tiszasüly

  • 88 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 445 m² telek

  • Eladó ház Tiszasüly

  • 88m²


Ár:

5 500 000 Ft

Építés éve
1950
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
nincs
Fal építési anyaga
vegyes
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

A Casanetwork Jászberényi Ingatlaniroda megvételre kínál Tiszasülyön 88 m2-es, 3 szoba + nappalis, felújítandó  állapotú tanya, fa nyílászárókkal az alábbi paraméterekkel:Az ingatlan jellemzői:- 1950-as években épült vegyes falazattal. A cseréptető jó állapotú, nem szorul felújításra. A házat főként horgászházként használták a tulajdonosok. A fűtés gáz szieszta kályhákkal oldott meg. A meleg víz ellátást villanybojler biztosítja. Az összes helyiség le lett betonozva. A házhoz hozzá lettek építve tároló helyiségek, két garázs és fedett autóbeálló motortárolóval.- Az ingatlanban található helyiségek: A szobák (12 m2 és 16 m2) szőnyegpadló padlóburkolattal, szoba 12 m2 PVC  padlóburkolattal, Nappali 10 m2 PVC  padlóburkolattal, konyha és étkező 12 m2 PVC  padlóburkolattal, fürdőszoba és wc 8 m2 járólap  padlóburkolattal, folyosó 6 m2 PVC  padlóburkolattal, padlásfeljáró és tároló 6 m2 beton  padlóburkolattal, kamra beton  padlóburkolattal, fedett zárt terasz 2 m2 PVC  padlóburkolattal. - Az 1445 m2-es telek jó termőtalajú, így a méretéből adódóan gazdálkodásra és parkosításra is egyaránt alkalmas. - A közelben megtalálható az élő és a holt Tisza is. Horgászatra és kirándulásra egyaránt alkalmas a gyönyörű környék.- A közelben több munkalehetőség van, és a környező városok ipari parkjaiban is könnyen lehet munkahelyet találni. Bejárásról a cégek ingyenes buszjáratokkal gondoskodnak. - Az ingatlant kisebb-nagyobb családoknak, idősebb házaspároknak, vagy nyaralónak is egyaránt ajánljuk. Csendes nyugodt környéken, a friss levegőn található. Falusi CSOK felvételére alkalmas./A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Amennyiben az  182100232 eladó Tiszasülyön családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!Irodánk teljeskörű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése.CasaNetWork-Ingatlanban otthon vagyunk! 


Helyiségek

Szoba
10m²
Terasz
2m²
Kamra
4m²
Fürdőszoba
8m²
Konyha
12m²
Közlekedő
6m²
Szoba
12m²
Szoba
16m²
Szoba
12m²

Elhelyezkedés

Tiszasüly


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6597419


+36 20

Ingatlannet kód: NET6597419

Az általad megtekintett eladó tiszasülyi tanya 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A tanyáról 40 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 88 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 445 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa nincs. A tanya ára 5,5 millió Ft, négyzetméter ára 62 500 Ft. Az ingatlant Hegedűs Csaba referens a CasaNetWork Jászberény irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6597419. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tiszasüly ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.