star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tiszaújváros

  • 390 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 3 800 m²

    telek

Vételár:

198 millió Ft

Eladó ház Tiszaújváros

  • 390 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 3 800 m² telek

  • Eladó ház Tiszaújváros

  • 390m²


Ár:

198 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2005
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
egyéb
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Tiszaújvárosban eladó a Városi Millenniumi Park közelében, csendes, kertvárosi utcában egy 2005-ben épült családi ház.

A ház építésekor a mai igényeknek is megfelelő infrastruktúra és design került kialakításra. Otthonos, családias és egyedi berendezést álmodtak és valósítottak meg. Neves asztalosmester keze munkáját dicséri az összes bútor. Gondosan megtervezett bútorzat, világítás, és a márvány-gránit-keményfa egyedi padlózat kialakítása jellemzi.

Az alagsor 160 nm-es és minden helyiség angolaknás ablakkal rendelkezik. Szellőztetni lehet és egy kis természetes fényt is kap. Itt található a mosókonyha, kazánház, előtér, zuhanyzós fürdőszoba és 2 nagy helyiség, ami alkalmas edzőteremnek, wellness részleg kialakítására, borozónak (használatban volt), vagy iroda-irodák kialakítására. Külön bejárata van a kertből és a házból is.

A lakószint 230 nm-es, ahol konyha-étkező-nappali egy légtérben van, oszlopokkal és burkolatokkal tagolva. A télikert/napszoba lehetőséget ad fantasztikus növények közt pihenni, a vízesés megnyugtató hangját hallgatva. A lakótér el van szeparálva a nappalitól. Szülői háló gardróbbal, a két kisebb szobához szintén tartozik gardróbszoba, valamint a szobák között hatalmas fürdőszoba van. Márvány és gránit burkolattal, ízlésesen kialakítva, kád, zuhanyzó, két mosdó, WC és bidé. Ez a luxus fürdőszoba minden korban megállja a helyét. Ezen a szinten kialakításra került kamra, vendég WC, előszoba és a 2 állásos garázshoz bejárat valamint az emeletre egy pazar lépcső. A közel 35 nm-es teraszon kényelmesen lehet összejöveteleket tartani.

A tetőtéri szint nincs beépítve, 200 nm hasznos alapterülettel rendelkezik. A födém lehetővé teszi, hogy bármilyen kialakítású lakás építhető. A megközelítés lehet teljesen külön a kertből épített lépcsőn, vagy a már meglévő lépcsőházból, ami a kertből is megközelíthető, külön bejárattal. Kiállásokat a padlásig felvitték, ablakokat szintén beépítettek már.

A ház geotermikus fűtéssel rendelkezik, légbefújással és padlófűtéssel, ami a hűtést is biztosítja. Egyedi üvegezésű műanyag nyílászárók, amerikai belső ajtók kerültek beépítésre.

A kert édeni, rengeteg évelő növény, teraszos megoldással virágos növények közt sétálhatunk. A ház egy 1800 nm-es telken épült meg, de a mellette lévő üres, füves kert (1800 nm) opcionálisan megvásárolható, így akár a tervezett medence, teniszpálya vagy akár egy másik ház is építhető rá. A két terület külön helyrajzi számon van nyilvántartva.

A teljes berendezést tartalmazza az irányár.

Képeket emailben tudok küldeni.


Elhelyezkedés

Tiszaújváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6600096


+36 20

Ingatlannet kód: NET6600096


Az általad megtekintett eladó tiszaújvárosi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 390 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 800 m². További jellemzői: az építés éve 2005, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 198 millió Ft, négyzetméter ára 507 692 Ft, ami a tiszaújvárosi átlaghoz képest 49%-kal magasabb. Az ingatlant Fróna Rita referens a Fróna Rita irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6600096. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tiszaújváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.