star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tóalmás

  • 76 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 840 m²

    telek

Vételár:

20 millió Ft

Eladó ház Tóalmás

  • 76 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 840 m² telek

  • Eladó ház Tóalmás

  • 76m²


Ár:

20 000 000 Ft

Építés éve
1980
Szintek
2
Szobák száma
3 (1 + 2)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Télen, nyáron lakható téglaház a Diófában! ÁRESÉS!
Kezdők, újrakezdők, átmeneti otthont keresők Figyelem! Tóalmáson a faluszéli utcák egyikében eladó ez a kis kétszintes, külső szigeteléssel ellátott téglaház. Csendes, nyugodt környéken található. A nappali mellett találunk még két kisebb hálószobát, konyhát, fürdőszoba helyiséget. A szobák burkolata laminált parketta, egyéb helyiségek járó-lapozva vannak. A vizet fúrt kútból hidroforon keresztül lehet nyerni. A fűtést vegyes tüzelésű kályhával oldották meg, de elektromos módon is kiegészíthető. A kert termő gyümölcsfákkal ellátott, parkosított. Itt találunk még egy külön téglaépületet is. Az ingatlan rövid időn belül költözhető.
Tóalmás kiválóan ellátott a napi megélhetéshez szükséges vásárlási lehetőségekkel. Biztosított a háziorvosi, gyógyszertári, általános iskolai, óvodai, hitéleti lehetőség. A helyi gyógyfürdő is várja a reumatikus, ízületi problémákkal küzdő betegeket. Kellemes pihenésre nyújt lehetőséget ős fás parkjával az Andrássy-kastély és környéke. A jól működő tömegközlekedési lehetőség (közvetlen buszjárat az Örs-vezér téri és a Stadionok Metró-állomásokhoz), is biztosítja a budapesti közelséget, autóval pedig jó félóra alatt a fővárosban lehetünk. Ne hagyja ki ezt az „alkalmi” lehetőséget. Hívjon, nézze meg és a végén biztos, hogy MEGEGYEZÜNK!
 


Elhelyezkedés

Tóalmás


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6640228


+36 70

Ingatlannet kód: NET6640228

Az általad megtekintett eladó tóalmási családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 76 m², míg a hozzá tartozó teleké 840 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla. A családi ház ára 20 millió Ft, négyzetméter ára 263 158 Ft, ami a tóalmási átlaghoz képest 22%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kecskeméti József hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640228. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tóalmás ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.