star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tokod

  • 179 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 2 300 m²

    telek

Vételár:

97 millió Ft

Eladó ház Tokod

  • 179 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 2 300 m² telek

  • Eladó ház Tokod

  • 179m²


Ár:

97 000 000 Ft

Építés éve
2007
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Kertész által tervezett kert, modern otthon eladó!

Kivételes lehetőség várja Önt ebben a lenyűgöző ingatlanban!
Az ingatlan 2303 négyzetméteres kertész által tervezett kertben található, mellette pedig egy 1833 négyzetméteres akácos teszi még vonzóbbá ezt az egyedülálló otthont. Az ingatlan 2007-ben épült a kor legmodernebb anyagait felhasználva, így a minőség és a funkcionalitás garancia.

Az ingatlan magában foglal egy tágas és világos nappalit, étkezőt és egy modern felszerelésű konyhát, melyek ideális helyet biztosítanak családi összejövetelekhez és baráti találkozókhoz. Három kényelmes szobát találunk itt, valamint egy gyönyörű fürdőszobát és toalettet, melyek az exkluzivitást és a kényelmet szolgálják.

Az ingatlan különlegessége tovább fokozódik a fedett terasszal és a borospincével, melyek ideálisak a pihenésre. A fűtést gázkazán, kandalló és két fűtő-hűtő klíma biztosítja, hogy minden évszakban kellemes klímában élhessen. Az autók biztonságát és kényelmét pedig a telken található garázs elektromos kapuval garantálja.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Hívjon minket még ma, hogy megtekinthesse ezt a különleges otthont, mely egy életen át tartó élményt nyújt!

Referencia szám: HZ056404


Elhelyezkedés

Tokod


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6641801


+36 30

Ingatlannet kód: NET6641801

Az általad megtekintett eladó tokodi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 179 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 300 m². További jellemzői: az építés éve 2007, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 97 millió Ft, négyzetméter ára 541 899 Ft, ami a tokodi átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Kifor Attila referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6641801. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tokod ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.