star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tököl, Kertváros

  • 80 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 40 m²

    telek

Vételár:

48,9 millió Ft

Eladó ház Tököl, Kertváros 1. kép

Eladó ház Tököl, Kertváros

  • 80 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 40 m² telek

  • Eladó ház Tököl, Kertváros

  • 80m²


Ár:

48 900 000 Ft

Építés éve
2009
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Légkondícionáló
van
Melléképület
nincs
Bútorozott
Megegyezés szerint
Költözhető
Megegyezés szerint
Akadálymentesített
Nem
Kilátás
Udvari
Belmagasság
3m alatt
Energia besorolás
D
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Szigetelés

Az ingatlanról:

Eladó!!!Ár: 48.900.000FtTököl kertvárosi, megújuló városrészében eladó 2009-ben Porotherm téglából épült sorházi középső lakás (emiatt a rezsi is igen kedvező).A lakás alapterülete 80nm+40nm elszeparált kertrész, amely 2/3-a tetővel van fedve, így ideális helyszínt nyújt családi/baráti grillezésekhez, borozgatásokhoz minden időben. A kertben található 2 tároló helyiség is. A lakáshoz pluszban tartozik fedett autóbeálló, a kapu elektromosan nyitható.A lakásba belépve az előszobába jutunk, ahol beépített fogas, és hatalmas cipőspolc található. A második ajtón túl a tágas, amerikai konyhás nappaliba jutunk. A konyhában ide tervezett, modern konyhaszekrény található, amely benne van a vételi árban. A konyhai nagygépek megbeszélés tárgyát képezik. A nappaliból nyílik egy zuhanykabinnal ellátott fürdőszoba. A lépcső alatt sok polccal ellátott kamra található.A tetőtérbe stabil lépcsőn juthatunk fel. A fenti előtérből 3 hálószoba nyílik, valamint még egy fürdőszoba, amelyben a kád 2024-ben került beépítésre, valamint a wc elszeparálva van benne. A padlásfeljáró is itt találhtó kihajtható létrával.A lépcső feletti nagy légtérben egy hatalmas tároló található, ahová könnyen elhelyezhetjük a ritkábban használatos tárgyainkat.A lakásban víztárolós gázcirkó kazán biztosítja a fűtést és a melegvizet.A külső nyílászárók műanyagok, a belsők fából készültek. A tetőablakokon alumínium keretes szúnyoghálók találhatóak és a szobákban ventilátoros lámpák vannak.A földszinten és a tetőtérben is található hűtő-fűtő klímaberendezés.Az udvarra vezető ajtón, motoros redőny található.A lakásban riasztórendszer ki van építve.A lakástól néhany perc sétára taláható kisbolt és a Volánbusz végállomása, de a Belváros és a HÉV-állomás is 15-20 perc alatt közelíthető meg gyalogosan. Tökölön több óvoda és általános iskola is található. A reptér mellett hatalmas bevásárlóközpont van, ahol mindenféle üzlet megtalálható (TESCO, Euronics, Yisk, Pepco, KIK, Fresnapf, Líra, Ecofamily, CCC...stb.) Ezek 10 perc alatt érhetőek el autóval.


Elhelyezkedés

2316, Tököl, Kertváros, Ibolya utca 21


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6640031


Rusz-Halász Enikő

Rusz-Halász Enikő

Hirdető további ingatlanjai
Rusz-Halász Enikő

Rusz-Halász Enikő

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


52 900 000 Ft

Tököl

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 69m²

+36 30

Ingatlannet kód: 6640031

Rusz-Halász Enikő

Rusz-Halász Enikő

Hirdető további ingatlanjai
Rusz-Halász Enikő

Rusz-Halász Enikő

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Tököl, kertvárosi (Ibolya utca 21) sorház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 80 m², míg a hozzá tartozó teleké 40 m². További jellemzői: az építés éve 2009, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A sorház ára 48,9 millió Ft, négyzetméter ára 611 250 Ft, ami a tököli átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Rusz-Halász Enikő hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640031. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tököl, Kertváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.