star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tormafölde

  • 90 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 2 275 m²

    telek

Vételár:

18 millió Ft

Eladó ház Tormafölde

  • 90 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 2 275 m² telek

  • Eladó ház Tormafölde

  • 90m²


Ár:

18 000 000 Ft

Építés éve
1952
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
egyéb
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Az OPENHOUSE ZALAEGERSZEG INGATLANIRODA kínálatában eladó a #166378 hivatkozási számú TORMAFÖLDEI CSALÁDI HÁZ.

Örömmel kínáljuk eladásra Tormafölde községében található, hangulatos felújítandó családi házat, mely ideális otthonként vagy nyaralóként szolgálhat. A ház elhelyezkedése és a környék adottságai révén ideális választás lehet természetkedvelők és nyugalomra vágyók számára. A tormaföldi családi ház, amely ideális választás lehet azoknak, akik szeretnének megtapasztalni a vidéki élet csendjét és nyugalmát.

A ház 3 szobás, 1 amerikai konyhás, fürdőszobás (wc-vel együtt), szélfogóval, nappalival és étkezővel rendelkezik!

A konyha , nappali, étkező egy légtérben található, így tágas érzést nyújt és a két első szoba alatt egy téglával kirakott boltíves 36 négyzetméteres pince is megtalálható.

A lakóméter 90 négyzetméter, és még a házhoz tartozik egy 16 négyzetes aknás garázs, valamint egy 11-es és egy 19-es műhely-tároló is. 2275 négyzetméteres telken további gazdasági helyiségek és egy működő kemence is található. A hátsó rész kb. 1500 négyzetméterét kiadták bérbe, így 775 négyzetmétert kell csak gondozni. A villany és a víz be van kötve, a gáz csak a telken elérhető, egy kút is van a telken.

A fűtést két rendszer biztosítja: egy fa tüzelésű kazán lapradiátorokon keresztül, valamint impozáns vas kályhákon keresztül is megoldható. A melegvizet villanybojler szolgálata.

Tormafölde és Kerka partján található, mindössze 13 km-re Lentitől. A környék ideális azoknak, akik szeretnek erdei sétákat tenni, a Vétyem-i ősbükkös pedig feledhetetlen élményeket kínál. A település határában található egy nemzetközi versenyeket is rendező motorkrosszpálya, és a község lakói kedves, vendégszerető emberek.

Ha szeretnétek egy olyan otthont, ahol a csend és a természet közelsége mellett élnétek, ez a családi ház tökéletes választás lehet számotokra!

Érdeklődni és a házat előre egyeztetett időpontban lehet. Ne habozzatok, hívjatok minket még ma!

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy saját otthont vagy nyaralót teremtsen ezen a bájos településen!

Érdeklődjön a részletekért a 06305295800 telefonon, vagy a robert.laska@oh.hu emailcímen és tekintse meg az ingatlant személyesen!

Ha felkeltette érdeklődését ez az ELADÓ TORMAFÖLDEI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely más CSALÁDI HÁZ és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #166378

Az OPENHOUSE ZALAEGERSZEG INGATLANIRODA tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.

A CSALÁDI HÁZ VÁSÁRLÁSHOZ HITELT IGÉNYELNE? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.

További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.

Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.


Elhelyezkedés

Tormafölde


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6599568


Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


16 500 000 Ft

Tormafölde

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 95m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6599568

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó tormföldi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 275 m². További jellemzői: az építés éve 1952, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 18 millió Ft, négyzetméter ára 200 000 Ft, ami a tormföldi átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Laska Róbert referens az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6599568. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tormafölde ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.