star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Törökszentmiklós

  • 75 m²

    alapterület
  • 913 m²

    telek

Vételár:

9,5 millió Ft

Eladó ház Törökszentmiklós

  • 75 m² alapterület
  • 913 m² telek

  • Eladó ház Törökszentmiklós

  • 75m²


Ár:

9 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Ingatlan állapota
felújítandó
Fal építési anyaga
vályog

Az ingatlanról:

Árcsökkenés!!! Az ingatlanTörökszentmiklóson a Vasútállomástól kb. 5 perc sétára, a belvárostól 1 km, - sétával is - 10 percre van. Aszfaltozott utcában jó közlekedéssel eladó egy 75 + 47 nm-es családi ház!
Vegyes falazattal rendelkezik, teljes körű felújítást igényel. A felső rész jó állapotban van szerkezetileg. Az alsó rész vagy bontást, vagy nagyon nagy átalakítást igényel, de ebben az esetben akár 2 generáció is kényelmesen elfér benne! Egy nyitott, 30 nm-es, és egy zárt 95 nm-es jó állapotú tároló kapcsolódik hozzá. Jelenleg semmilyen közművel nem rendelkezik. Villanyóra van az ingatlanban, visszakötés után használható! Kiváló befektetési lehetőség akár vállalkozások raktározására vagy üzlet kialakítására is a nagy tágas terek miatt!
Iskolák, Bőlcsőde, boltok mind vannak a közelben!


Elhelyezkedés

Törökszentmiklós


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6578371


+36 20

Ingatlannet kód: NET6578371


A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m², míg a hozzá tartozó teleké 913 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vályog. A családi ház ára 9,5 millió Ft, négyzetméter ára 126 667 Ft, ami a törökszentmiklósi átlaghoz képest 43%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Ferge István referens a FODOR ANDREA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6578371. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Törökszentmiklós ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.