star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Túrkeve

  • 140 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 449 m²

    telek

Vételár:

17,5 millió Ft

Eladó ház Túrkeve

  • 140 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 449 m² telek

  • Eladó ház Túrkeve

  • 140m²


Ár:

17 500 000 Ft

Építés éve
1950
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Eladó Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Szolnoktól 50km-re, Túrkeve városközpontjában egy két különálló lakásból álló ingatlan. A 449 nm-es telken egy vegyes falazatú 140 nm-es főépület található, amiből két külön bejáratú, külön mérőórás, 70 nm-es lakás került kialakításra.
Az egyik lakás az utóbbi években felújításon esett át. Műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, megtörtént a burkolatok, valamint a víz- és villamos hálózat cseréje. A fűtés gázkonvektorokkal lehetséges. Beosztását tekintve a bejárati ajtón keresztül egy pulttal ellátott amerikai konyhás nappaliba léphetünk, ahonnan két hálószoba, két különálló fürdőszoba és egy WC nyílik. A lakáshoz tartozik egy udvari lemeztároló is.
A másik lakás egy vállalkozásra is alkalmas helyiségből lett kialakítva. Eredetileg vendéglátó helyiségként működött, ezért az utcáról külön is megközelíthető, továbbá visszaalakítható. A lakásban kialakításra került egy előszoba, tároló, amerikai konyhás nappali, étkező, hálószoba és egy fürdőszoba WC-vel. A fűtés gázkonvektorokról működik.

Az ingatlan Túrkeve frekventált környékén, a városközpontban helyezkedik el. 1-2 perc sétával elérhető bolt, posta, iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár.

Ajánlom ezt az ingatlant befektetők számára albérletnek vagy vendéglátó helyiségnek, vagy olyan családoknak, akik két generációnak, fiataloknak keresnek jó elhelyezkedésű és felszereltségű ingatlant.

A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitelkonstrukcióival, CSOK és a támogatott hitel lehetőségével, vagy akár a babaváró hitel ilyen célra történő felhasználásával tud segíteni. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére a szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes.
Az adás-vétel lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani.
Érdeklődés esetén várom hívását akár hétvégén is!
Uzorás Szilveszterné
06307327707


Elhelyezkedés

Túrkeve


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6576784


Uzorás Szilveszterné

Uzorás Szilveszterné

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6576784

Uzorás Szilveszterné

Uzorás Szilveszterné

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó túrkevei családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 449 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 17,5 millió Ft, négyzetméter ára 125 000 Ft, ami a túrkevei átlaghoz képest 27%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Uzorás Szilveszterné referens a Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6576784. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Túrkeve ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.