star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Üllő

  • 73 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 360 m²

    telek

Vételár:

56,9 millió Ft

Eladó ház Üllő

  • 73 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 360 m² telek

  • Eladó ház Üllő

  • 73m²


Ár:

56 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1975
Szintek
1
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Kizárólag Irodánk kínálatában!
Eladásra kínálunk Üllőn egy, 73 nm-es, önálló, 2+1 félszobás családi házat, garázzsal, tárolókkal, kerti szalettlivel. Az ingatlan nagyon szép állapotú, jó elrendezésű, világos.

A ház pár éve lett felújítva, drívit szigetléssel ellátott, cirkó fűtéses, betonfödémes, műanyag nyílászárókkal ellátott.

Udvara rendezett, parkosított, 360 nm-es. A nagykapu és a garázsajtó elektromos. A kerti szalettliben kis nyári konyha lett kialakítva. A garázsba akár két gépkocsi is beférhet, innen nyílik a pince lejárata, a műhely és egy kerti tároló is.

Konyhabútor a vételár részét képezik. Akár még egy szint ráépíthető. A ház klímával és riasztóval felszerelt.

A közelben található az M4-es autóút.

Az ingatlan tehermentes.


Elhelyezkedés

Üllő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6654602


Az általad megtekintett eladó Üllői családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 73 m², míg a hozzá tartozó teleké 360 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 56,9 millió Ft, négyzetméter ára 779 452 Ft, ami az Üllői átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant Ágota Kaszman hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6654602. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Üllő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.