star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Úrhida

  • 102 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 300 m²

    telek

Vételár:

82,3 millió Ft

Eladó ház Úrhida

  • 102 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 300 m² telek

  • Eladó ház Úrhida

  • 102m²


Ár:

82 300 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

Harmónia és nyugalom

Egyre többen vágyunk a rohanó világ elől egy olyan otthonba hazamenni, ahol e kettő megtalálható!
Egyszerű, mégis elegáns megjelenítéssel került kialakításra ez a családi ház, mely nagyon nyugalmas teret adhat a családnak a mindennapokban.

Iker építésű ház belső fele vált eladóvá, a család szeretett otthona 2020-as építésű. A házak a garázzsal épültek össze, ám áthallás nincs, szinte teljesen különálló a kialakításuk. A teleknek van közös használatú része, a bejárat a házig enyhe emelkedővel, kőzúzalékos borítással.
Ehhez a házhoz a mögötte található 300 m2-es saját használatú füves, gyümölcsfás, kis kertes rész tartozik, ahol automata öntözőrendszer lett telepítve.

Az épület blokktéglás falazattal, Bramac tetőhéjalással készült, a külső nyílászárók jól szigetelt műanyag szerkezetűek. A garázs külön bejáratú, szekcionált garázskapuval ellátott, fűtött helyiség 22,5 m2.
A házba belépve tágas előtér fogad, szemben egy külön Wc és kazán tér kézmosóval. Itt kapott helyet a vízlágyító berendezés is. A melegvizet és a fűtést Ariston kazán biztosítja.
A folyosón tovább haladva egyik oldalon egy tágas nyitott gardrob ad lehetőséget a ruhák tárolására (igény esetén ebből egy fél szoba kialakítható). Másik oldalán a folyosónak találunk egy szobát, melynek ablaka a ház bejárata felé néz.
A hatalmas nappali a ház szíve és leke, középpontja. Innen nyílik a hatalmas fürdőszoba, melyben sarokkád, kézmosó, Wc kapott helyet, de igény esetén egy épített zuhanyzóval ki lehet egészíteni. Ledes világítás teszi izgalmassá a sötét esti órákban.
A konyha és étkező egy légtérben van a nappalival: igényes ízlésvilággal, beépített gépekkel, pulttal áll a háziasszonyok és a család rendelkezésére.
A nappali körben szintén ledes világítással lett ellátva, különböző színekkel tehetjük hangulatosabbá a teret.
A hálószoba a zöldellő kertre néz. Itt kapott helyet egy beépített nagy gargrod szekrény tükrös frontfelülettel.
A nappaliból ki tudunk lépni a tágas, 12 m2-es fedett teraszra. innen pedig pár lépcsőfokkal a kertrészbe.

A minden igényt kielégítő, kényelmes, otthonos családi ház egy előre egyeztetett időpontban megtekinthető.
Amennyiben finanszírozásban segítségre van szüksége, kérje ajánlatunkat, a FUNDAMENTA 27 éve piacvezető az otthonteremtésben!


Elhelyezkedés

Úrhida


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6653436


Fejérné Csete Katalin

Fejérné Csete Katalin

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6653436

Fejérné Csete Katalin

Fejérné Csete Katalin

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Úrhidai családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 102 m², míg a hozzá tartozó teleké 300 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 82,3 millió Ft, négyzetméter ára 806 863 Ft, ami az Úrhidai átlaghoz képest 15%-kal magasabb. Az ingatlant Fejérné Csete Katalin referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6653436. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Úrhida ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.