star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Úrkút

  • 107 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 730 m²

    telek

Vételár:

32,5 millió Ft

Eladó ház Úrkút

  • 107 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 730 m² telek

  • Eladó ház Úrkút

  • 107m²


Ár:

32 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
4
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Úrkúton az Őskarszt mellett, 3 szobás házikó! Eladásra kínálom, közvetlenül az Ajka város melletti Úrkút (Ajka, Veszprém, Balatonfüred háromszög középpontjában) településen egy közepes méretű, rendezett telken (730 m2) álló 107 m2-es családi házat. A ház tégla és kő falazattal épült, pala tetőhéjazással az 1960-70 es években A ház nemrég felújításon esett át, ami a nyílászáró cserét, és a homlokzati hőszigetelést foglalja magában A födém betonozott járható. Az ingatlan teljes ( gáz, víz, villany, csatorna ) közművel rendelkezik.. A fűtésről és meleg vízről jelenleg gázkazán, valamint vegyes tüzelésű kazán radiátoros hőleadással gondoskodik. Mindkét kazán jó állapotú, az új tulajdonos bármelyiket igénye szerint használhatja. A helyiségelosztás nagyon ideális: Nappali +3 szoba + konyha / étkező + előszoba + fürdő + wc + 2 kamra + pince A telken több melléképület is található, ami akár gazdálkodásra, vagy műhely, telephely, raktár stb… célra hasznosíthatók., valamint gépkocsijának egy garázs is rendelkezésre áll. A ház állapota azonnali költözésre alkalmas. A település nagyon rendezett az infrastruktúrája kiváló! ( Bolt, orvosi rendelő, iskola, óvoda, bölcsőde éttermek szolgáltatások stb..) A ház elhelyezkedése a Bakonyban lehetővé teszi lakó vagy nyaralóingatlankénti használatát. Az utca csendes kis forgalmú. A környéken ideális kiránduló helyekkel találkozhat:, Csárdahegyi Őskarszt, Balaton felvidék, Bakony hegység stb… Úrkút település valamikor a Tihanyi apátság birtokrésze volt, majd sváb német ajkú lakók vették birtokba. Az ingatlan melletti Őskarszt a különleges látványa mellett, kellemes megnyugtató kisugárzással is bír, valamint a Bakony levegője is kiváló. A tulajdonos az értékesítéssel kizárólagosan irodánkat bízta meg, ezért ha megtetszett önnek ez az egyedi szép lakóház és részletesebb műszaki, vagy egyéb tájékoztatásra van szüksége, keressen bizalommal!! ( Falusi CSOK igénybe vehető! )


Elhelyezkedés

Úrkút


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6658909


HASONLÓ INGATLANOK


24 500 000 Ft

Úrkút

  • Szobák: 6
  • Alapterület: 148m²

32 900 000 Ft

Úrkút

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 132m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6658909

Az általad megtekintett eladó Úrkúti családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 107 m², míg a hozzá tartozó teleké 730 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 32,5 millió Ft, négyzetméter ára 303 738 Ft, ami az Úrkúti átlaghoz képest 8%-kal magasabb. Az ingatlant Őri Zsolt hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6658909. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Úrkút ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.