star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Vámosmikola

  • 140 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 000 m²

    telek

Vételár:

35 millió Ft

Eladó ház Vámosmikola

  • 140 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 000 m² telek

  • Eladó ház Vámosmikola

  • 140m²


Ár:

35 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1983
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Pest vármegyében, Vámosmikolán, kétgenerációs családi ház várja új tulajdonosát. Az ingatlan jelenleg nem lakott, a vételár megfizetése után rövid időn belül beköltözhető.
1000 m2-es bekerített telken, 140 m2-es, kétszintes önálló családi ház.Az épület télen-nyáron megközelíthető, szilárd burkolatú utcában van.
A tulajdoni lap szerint lakóház besorolású. 1983-ban épült beton alapra, felmenő falazat B 30-as tégla, beton födém, tetőszerkezet cserép borítással. A külső falazat kőporos, simított vakolattal ellátva.
Szerkezetileg korának megfelelő, jó állapotú, a falakon repedések illetve nedvesedés nem tapasztalható.
A családi ház 15 éve új tetőt kapott, 2 éve új kémény lett építve.
Az ingatlan közművei: víz, villany, gáz, valamint emésztő. A településen csatorna nincs kialakítva.
Az épület fűtése gázkazánról és vegyes tüzelésű kazánról is működik, radiátor hőleadás biztosítja az otthon melegét, a meleg vizet villanybojler.
A lakóingatlan földszintjén folyosó, konyha, étkezős nappali, hálószoba (parkettás), zuhanykabinos fürdőszoba, WC, közlekedő, valamint kijárat a hátsó udvarra. A földszinti terasz mellett a szuterénben garázst alakítottak ki és egyéb tárolóhelyiségeket, a kazánokat is itt helyezték el.
Az emeletre beton lépcsőn jutunk fel, itt közlekedő, három külön nyíló szoba (az egyik nagyszobából nyílik az utcafronti erkély), valamint kádas fürdőszoba toalettel.
A telken néhány gyümölcsfa, állattartásra használt felépítmény található.
A családi ház magán viseli az adott kor építészeti jegyeit, ezek némi ráfordítással modernizálhatóak, de jelen állapotában is használható, lakható az ingatlan. Mérete és elrendezése miatt ideális két generáció összeköltözésére. Ajánlom azoknak, akik szeretik a vidék varázsát, a természet közelségét, csendes, nyugodt életvitelre vágynak. Az Ipoly kellemes kikapcsolódást nyújt, horgászat, fürdés, úszás és evezés lehetőségét is biztosítva; mindez pár perces sétával elérhető.
Vámosmikolán minden szükséges infrastruktúra: iskola, óvoda, posta, idősek otthona, polgármesteri hivatal, boltok, orvosi rendelő, gyógyszertár, benzinkút megtalálható.
A település szerencsés helyzetben van, mivel a környéken folyamatosan bővülő ipari tevékenységet végző vállalkozások biztosítanak munkahelyet az ott élők számára.
A településen falusi CSOK is igényelhető, mely 3 gyermek esetén 7.5 M Ft támogatás a vételhez és 7.5 M Ft a korszerűsítéshez/bővítéshez.
Fix ár: 35 M Ft


Elhelyezkedés

Vámosmikola


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6618637


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6618637

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó vámosmikolai családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 42 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 000 m². További jellemzői: az építés éve 1983, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 35 millió Ft, négyzetméter ára 250 000 Ft, ami a vámosmikolai átlaghoz képest 18%-kal magasabb. Az ingatlant Horchy Krisztina referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6618637. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vámosmikola ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.