star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Várpalota

  • 76 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 809 m²

    telek

Vételár:

38 millió Ft

Eladó ház Várpalota

  • 76 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 809 m² telek

  • Eladó ház Várpalota

  • 76m²


Ár:

38 000 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

A LIDO HOME BALATONALMÁDI INGATLANIRODA eladásra kínálja Várpalota városközponti régiójában ezt a 76 m2-es, kétszobás, családi házat.
Kiváló lokáció! A városközpont néhány perc sétára található. Közelben van piac, posta, orvosi rendelő, gyógyszertár, kormányhivatal, iskola, óvoda és élelmiszerboltok. Az utca csendes, nem forgalmas.
A ház 1950-ben épült, délnyugati tájolású, felújítandó. Alapja terméskő, falazata tégla, a tető héjazata cserép. A telek mérete 809 m2 és áll rajta egy 36 m2-es melléképület, mely helyet ad egy nyári konyhának, egy pincének és egy nagy műhelynek/tárolónak.

A családi ház helyiségei: előszoba, konyha, étkező, fürdőszoba, külön WC, kazánház. Két 20 m2-es szobája a terek újragondolásával lehetőséget ad egy plusz szoba kialakítására is. Helyiségei tágasak, világosak, ablakain redőny, a nyílászárók műanyagok. A TETŐTÉR BEÉPÍTHETŐ!
Fűtését gáz cirkókazán ÉS vegyes tüzelésű kazán biztosítja, a hőleadásért radiátorok felelnek. A meleg vizet villanybojler állítja elő.
Tekintse meg ezt a kivételesen jó lokációval rendelkező ingatlant!
Állami támogatások mellett kedvezményekkel juthat hozzá új otthonához! CSOK PLUSZ igényelhető!
Ha a vásárláshoz hitelben is gondolkodik, keresse kollégámat, aki díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.
Amennyiben ez az ingatlan, vagy bármely más, kínálatunkban szereplő telek, ház, vagy lakás felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeim bármelyikén.
Lido Home - Ingatlanok egy életen át!


Helyiségek

Szoba
4m²
Szoba
20m²
Wc
2m²
Szoba
20m²
Fürdőszoba
4.5m²
Konyha
12m²
Előszoba
7m²
étkező
6.5m²

Elhelyezkedés

Várpalota


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6565452


+36 30

Ingatlannet kód: NET6565452


Az általad megtekintett eladó várpalotai családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 76 m², míg a hozzá tartozó teleké 809 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 38 millió Ft, négyzetméter ára 500 000 Ft, ami a várpalotai átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Ádám Szilvia referens a Lido Home Balatonalmádi irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6565452. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Várpalota ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.