star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Várpalota

  • 180 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 953 m²

    telek

Vételár:

61,9 millió Ft

Eladó ház Várpalota

  • 180 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 953 m² telek

  • Eladó ház Várpalota

  • 180m²


Ár:

61 900 000 Ft

Építés éve
2004
Szintek
3
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
egyéb
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

A LIDO HOME BALATONALMÁDI INGATLANIRODA eladásra kínálja Várpalota kedvelt kertvárosi övezetében, a loncsosi városrészben ezt a kétszintes családi házat, melynek tetőtere beépíthető. Így 3 x 60 m2-es lakóteret kapunk. Jelenleg a földszint és az első emelet kialakított 3 szobával, két konyhával, két fürdővel. A tetőtérben még 3 szoba és egy fürdőszoba kialakítható.
A környék csendes, kulturált, az utca szintén nyugodt és ápolt. Közelben elérhető háziorvos, illetve a Tési dombi lakótelepen elérhető minden infrastruktúra a loncsosi lakosoknak is: óvoda, iskola, gyógyszertár, élelmiszerboltok, hentes, zöldséges, buszmegálló.
A 180 m2-es tégla építésű családi ház 953 m2-es telken helyezkedik el. A kert gondozásra szorul. A fiatal, 2004-ben épült ingatlan földszintjén található egy garázs is, elektromos kapuval. Található itt egy 15 m2-es tároló is.
A ház nagyméretű téglából épült és thermo vakolatot kapott. A tető héjazata betoncserép, kiváló állapotú! Minden nyílászáró műanyag, hőszigetelt üvegezésű. Az emeleten a ház minden oldalán körbefut az erkély, egyedi építészeti kialakítása pedig rendkívül világossá és izgalmassá teszi a tereket. Az emeletre és a tetőtérbe korláttal ellátott falépcsőn jutunk fel. A tetőtér belmagassága teljes értékű lakrészt biztosít. Az emeletről és a tetőtérből csodálatos tájpanoráma tárul elénk.
A fűtés a földszinten vegyestüzelésű kazánnal, az emeleten cserépkályhával megoldott. Radiátorok nem kerültek kiépítésre. A melegvizet villanybojler biztosítja.
A ház belül felújítandó, a belső burkolatok és a fürdőszobák kialakítása új tulajdonosára várnak.
Állami támogatások mellett kedvezményekkel juthat hozzá új otthonához. CSOK PLUSZ IGÉNYELHETŐ! Ha a vásárláshoz hitelben is gondolkodik, keresse kollégámat, aki díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.
Amennyiben ez az ingatlan, vagy bármely más kínálatunkban szereplő lakás, telek, vagy ház felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeim bármelyikén.
Lido Home - Ingatlanok egy életen át!


Helyiségek

Szoba
14.5m²
Közlekedő
10m²
Amerikai konyha
15m²
Szoba
16m²
Konyha
9m²
Fürdőszoba
6m²
Fürdőszoba
3m²
Előszoba
8m²
Szoba
5m²
Szoba
3.5m²
Szoba
14.5m²

Elhelyezkedés

Várpalota


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6585060


+36 30

Ingatlannet kód: NET6585060


Az általad megtekintett eladó várpalotai családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 180 m², míg a hozzá tartozó teleké 953 m². További jellemzői: az építés éve 2004, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 61,9 millió Ft, négyzetméter ára 343 889 Ft, ami a várpalotai átlaghoz képest 32%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Ádám Szilvia referens a Lido Home Balatonalmádi irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6585060. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Várpalota ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.