star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Várpalota

  • 140 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 886 m²

    telek

Vételár:

72 millió Ft

Eladó ház Várpalota

  • 140 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 886 m² telek

  • Eladó ház Várpalota

  • 140m²


Ár:

72 000 000 Ft

Építés éve
1965
Szobák száma
4
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

A téglából épült családi ház alsó szintje magába foglal egy nagy szobát, konyhát+étkezőt, kamrát , előszobát és egy félkör alakú nappalit. Az emeleten található két nagyobb szoba, fürdőszoba WC-vel, egy félkör alakú nappali és egy nagy terasz.
Az épület rentkívül stabil szerkezetű, műszakilag és a belső tereket tekintve teljes felújításra került. Megújultak a nyílászárók, minden helyiség új burkolatot kapott. A fürdőszobákban új szaniterek kerültek beépítésre. Víz és villanyvezetékeket szintén korszerű vezetékekre, a szobákban laminált parkettára cseréltette. A falak frissen vannak festve, fehér színűek. Lakás melegéről gázkazán, hőleadásról az alsó szinten padlófűtés, az emeleten radiátorok gondoskodnak. Az épület tetőszerkezete is megújult és új cserépfedést kapott. A tetőn egy napozó terasz lett kialakítva, burkolat nélkül. A homlokzat szigetelése az új tulajdonos feladata lesz, amire felhasználhatja a 2024 júniusban igényelhető 1+6 MFt os állami támogatást.
Korszerű felújítással rendelkező ház csodálatos otthona lehet nagycsaládosoknak, vagy CSOK + igénybe vételével késöbbi családoknak egyaránt. A belső elrendezése alkalmas gyerekes családoknak, gyermekeket vállaló fiataloknak is.
A kertben található három autó parkolására alkalmas nyitott beálló, veteményes és gyümölcsfák.

Hangulatos, csendes utca, távol a város zajától,de mégis közel minden az élethez fontos létesítményhez ( iskola, óvoda )

Irodánk kizárólagos megbízással rendelkezik az ingatlan értékesítésére. Díjmentes hitel tanácsadást nyújt Babaváró, CSOK + és a banki hitel konstrukciókban is.
Kérem nézze meg az ingatlanról készült videónkat az Otthon Centrum oldalán a H483425 regisztrációs számon.

Hívjon , nézze meg!

Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Előszoba
3.5m²
Fürdőszoba
9m²
Fürdőszoba
11m²
Konyha
18m²
Erkély
6m²
Kamra
4m²
Szoba
20m²
Szoba
20m²
Szoba
20m²
étkező
20m²
Nappali
14m²
Előszoba
5m²

Elhelyezkedés

Várpalota


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6647611


+36 70

Ingatlannet kód: NET6647611


Az általad megtekintett eladó várpalotai családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 886 m². További jellemzői: az építés éve 1965, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 72 millió Ft, négyzetméter ára 514 286 Ft, ami a várpalotai átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Domokos Viktória referens a Nagy Nándor irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6647611. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Várpalota ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.