star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Vasad

  • 300 m²

    alapterület
  • 12

    szoba
  • 1 893 m²

    telek

Vételár:

179,9 millió Ft

Eladó ház Vasad

  • 300 m² alapterület
  • 12 szoba
  • 1 893 m² telek

  • Eladó ház Vasad

  • 300m²


Ár:

179 900 000 Ft

Szobák száma
12 (4 + 8)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Eladó Budapest határától 22km-re Vasadon, (Monortól 5 km és Gyömrőtől 13 km-re) nyugodt csendes utcában egy felújított 300m2-es parasztház 1983m2-es telekkel.

Az ingatlan nemcsak lakhatásra, hanem PANZIÓ ÜZEMELTETÉSRE is alkalmas az adottságaiból adódóan.
A házat úgy tervezték és építették, hogy egyben élvezhesse a modern kényelmet és a hagyományos stílust.

**ÉPÜLET JELLEMZŐI**

Az épület vegyes falazatú, amely mellett kiváló szigetelésével is büszkélkedhet. A külső szigetelés vastagsága 10-14cm, míg a födémszigetelés 8-10 cm, padlószigetelése 5cm. Az energiatakarékos házat modern izolációs technológiákkal, NAPELEMMEL és INFRA padlófűtéssel szerelték fel, melynek eredményeként helyiségenként külön termosztát gondoskodik a kellemes hőmérsékletről. Az aljzat teljes egészében újra lett betonozva (vasszerkezettel és XPS lélpésálló szigeteléssel. - Erre rá jött még az elektromos padlófűtés külön szigetelése! A térkő alatt is betonozás van. A felújítás során, új tetővel, tetőlécezéssel, gerendákkal, villany-és vízvezeték, padlóbetonozás, új burkolatok kerültek beépítésre. A műanyag nyílászárok redőnnyel és szúnyoghálóval szereltek. A házban 3db Ariston Wellis villanybojler szolgáltatja a melegvízet, és a légkondicionáló előkészítés kiépítve.
A gázcsonk telken belül van, ezért igény esetén kiépíthető energiaforrás.

A KERTRE NYÍLÓ KILÁTÁS, szauna, merülőmedence valamint egy 6x8 m-es, polikarbonát fedéssel kialakított medence hűsít a nyári napokon, kiváló kikapcsolódást biztosítva. A parkolás elektromos kapun keresztül a térkövezett udvarban megoldott.

AZ INGATLAN JELLEMZŐI BELÜLRŐL

Az otthon egy 240m2-es főépületből és egy 60m2-es melléképületből áll, mindkettő tetőterében szobák kerültek kialakításra, ami könnyedén egy légtérré is alakítható. Külön mérőórákkal mérhető a két ház fogyasztása.

FŐÉPÜLET HELYISÉGEI:

- előszoba, pince
-4szoba
-6 félszoba
-2 fürdőszoba
-2 konyha
- szauna, merülőmedence

MELLÉKÉPÜLET HELYISÉGEI:

-2 félszoba
-konyha
- fürdő
- borospince

IMPOZÁNS borospince várja a vendégeket!

**AZ INGATLANNAL KAPCSOLATOS KÖLTSÉGEK**
A napelemek és a speciális fűtésrendszer alacsony fenntartási díjakkal párosul.

**A KÖRNYÉK JELLEMZŐI**

A gyönyörű zöldövezet tökéletes helyi parkokat és szabadidős tevékenységeket kínál mind családok, mind egyéni természetjárók számára. Nádas Tó Park fürdési és horgászási lehetőséget kínál.
A helyi infrastruktúra kiváló, iskola, óvoda könnyen megközelíthető. Ideális választás azok számára, akik nyugodt és biztonságos környezetben szeretnének élni. Közelben ERDŐ található TURISTAÚTVONALAKKAL, amik remek KIKAPCSOLÓDÁSI lehetőséget biztosítanak.

Amennyiben felkeltette a meghirdetett ingatlan az érdeklődését, keressen bizalom ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 362458


Elhelyezkedés

Vasad, Energetikailag korszerű parasztház!


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6606527


HASONLÓ INGATLANOK


46 900 000 Ft

Vasad, 170 m2-es, 10759 m2-es területtel rendelkező Családiház eladó

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 170m²

179 900 000 Ft

Vasad, Panzió

  • Szobák: 12
  • Alapterület: 300m²

28 900 000 Ft

Vasad, nagy telek

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 95m²

+36 20

Ingatlannet kód: NET6606527

Az általad megtekintett eladó vasadi (Energetikailag korszerű parasztház!) családi ház 12 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 8 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 300 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 893 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 179,9 millió Ft, négyzetméter ára 599 667 Ft, ami a vasadi átlaghoz képest 25%-kal magasabb. Az ingatlant Szuhai Andrea referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6606527. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vasad ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.