star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Vasvár

  • 160 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 362 m²

    telek

Vételár:

58 millió Ft

Eladó ház Vasvár

  • 160 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 362 m² telek

  • Eladó ház Vasvár

  • 160m²


Ár:

58 000 000 Ft

Építés éve
1979
Szintek
1
Szobák száma
5 (4 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Csodálatos otthon Vasváron !! Eladásra kínálom a kiváló adottságokkal rendelkező családi házat Vasvár központjától nem messze. Az ingatlant 160nm -es, eredetileg 1979-ben építették ,de azóta teljes felújításon esett át . A téglaépítésű ház melegéről egy gázkazán, valamint egy vegyestüzelésű kazán gondoskodik. Az ablakok redőnyösek ,hőszigeteltek. A nagy melegben egy klíma biztosítja a kellemes hőmérsékletet az otthonban . Az utcáról a gépkocsinkkal egy tágas garázsban parkolhatunk le. A ház háta mögött egy kisebb kert is húzódik, ahol gyönyörű virágok, bokrok és díszfák szépítik a környezetet. Találunk még egy udvari kemencét is , ahol finomságokat is sütögethetünk. Egy zárt ,világos teraszról jutunk be a házba, ahol egy tágas amerikai-konyhás nappali fogad minket .A konyha nagyon modern kialakítású és praktikus tárolókkal ,korszerű gépekkel felszerelt . Ezek az ingóságok a megegyezés tárgyát képezik az eladásnál. A földszinten még kialakításra került egy kisebb dolgozószoba is, valamint egy tusoló toalettel. Pince és tároló helyiség is található a ház alatt . A garázsba a házból is lejuthatunk. Az emeletre egy szép fehér lépcsőn juthatunk fel, ahol három szoba van. A nagyobbhoz egy loggia is tartozik . Sarokkádas fürdőszoba, valamint egy toalett kézmosóval is a kényelmünket szolgálja a ház felső szintjén . A dolgaink tárolására egy 15 nm -es háztartási helyiség szolgál . A burkolatok és a szaniterek kiváló minőségűek az egész házban . Nagyon világos, napfényes ,kellemes közérzetet biztosít az ingatlan. Berendezését illetően modern és dizájnos ,valamint kamerarendszerrel is ellátott . A képek magukért beszélnek ! Keressen bizalommal és bemutatom Önnek ezt a csodálatos otthont !
Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését további információkért, fotókért és a megtekintés miatt kérem, hívjon vagy küldjön e-mailt!
És ne feledje, vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES! Hiteltanácsadás, CSOK, biztosítás.

Referencia szám: HZ062749


Elhelyezkedés

Vasvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6547285


Duna House Szombathely

Duna House Szombathely

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


10 900 000 Ft

Vasvár

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 75m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6547285

Duna House Szombathely

Duna House Szombathely

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó vasvári ikerház 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). Az ikerházról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 362 m². További jellemzői: az építés éve 1979, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Az ikerház ára 58 millió Ft, négyzetméter ára 362 500 Ft, ami a vasvári átlaghoz képest 29%-kal magasabb. Az ingatlant Kondor-Pataki Ágnes referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6547285. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vasvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.