star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Vasvár

  • 70 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 679 m²

    telek

Vételár:

17,5 millió Ft

Eladó ház Vasvár

  • 70 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 679 m² telek

  • Eladó ház Vasvár

  • 70m²


Ár:

17 500 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Vasvár, „Azonnal beköltözhet családi ház”

Vasváron, egy 70 nm -es 2 szobás családi ház, 927 nm –es telken eladó. A család ház 2 éve belső felújításon esett át.

A vegyes falazatú 1960 as években épült házban felújították a villany és vízvezeték rendszert. A ház új szigetelt ajtókat ás ablakokat kapott. Az épületbe a külön hozzáépített világos előszobán keresztül lépünk be és innen nyílik a konyha és az egyik szoba. Az utcafronton 1 felújított szoba kapott helyet, amelyt a konyhából közelíthetünk meg. A konyhából nyílik a fürdőszoba is. A szobák laminált parkettával a többi helyiség járólappal borítottak. A fűtésről egyedi kályhák gondoskodnak, de a gázvezeték az utcában található.
A ház mellett több melléképület köztük 7 nm-es hűs pince-tároló és egy 25 nm kocsiszín.

Az ápolt kert jelenleg füvesített, de régebben veteményesként és gyümölcsösként is szolgált. A kert öntözését fúrtkút szolgálja. A kert megosztható mivel a telek hátsó része egy másik utcára nyílik és egyedi sajátossága, hogy teljesen sík területen fekszik.

A Vasvárban található kis fürdő, a Szentkútfürdő tökéletes kikapcsolódási lehetőséget nyújt a nyári meleg napokon a helyieknek, és a környékre érkező vendégeknek egyaránt. A zöldövezetben található családias hangulatú strand minden korosztály igényét kielégíti. A Szentkúti ősbükkös szomszédságában találhatjuk a Feneketlen tavat, amely inkább horgászoknak, sétálni vágyóknak nyújt kikapcsolódási lehetőséget.

Vasvár a Szombathely–Nagykanizsa-vasútvonalon található, amelynek egy állomása van Vasváron.

Zalaegerszeg és Szombathely személygépkocsival 30 perc alatt elérhető.

Megtekinthetése előzetes telefonon történt egyeztetés alapján lehetséges!

Vevőink számára minden szolgáltatásunk díjmentes! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 359746


Elhelyezkedés

Vasvár, Azonnal beköltözhet családi ház


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6584833


+36 20

Ingatlannet kód: NET6584833

Az általad megtekintett eladó vasvári (Azonnal beköltözhet családi ház) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 679 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 17,5 millió Ft, négyzetméter ára 250 000 Ft, ami a vasvári átlaghoz képest 22%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Albert Erika referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6584833. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vasvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.