star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Velence

  • 34 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 213 m²

    telek

Vételár:

29,99 millió Ft

Eladó ház Velence

  • 34 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 213 m² telek

  • Eladó ház Velence

  • 34m²


Ár:

29 990 000 Ft

Építés éve
1970
Szintek
1
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

ELADÓ CSALÁDI HÁZRÉSZ VELENCÉN!Az ingatlan Velence kedvelt részén, a parttól 300 méterre helyezkedik el.Elhelyezkedése kiváló, a közelben minden megtalálható. Két lakásos családi ház egyik fele. Az utcáról külön bejáratú, osztatlan közös udvart örökzöld sövény választja el egymástól.A ház falazata vegyes, vályog, jó állapotú, az alap víz szigetelt, abszolút lakható.Fedett tornácról jutunk be a házba. A parkolást udvari beálló biztosítja.Fűteni jelenleg egy fa tüzelésű kályhával lehet.A közművek közül villany és víz a házban de a csatornát még nem kötötték be ami egyszerűen az udvarról elérhető.Kisebb korszerűsítési felújítás után állandó lakhatásra is alkalmas.Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését vagy bővebb információt szeretne kérem keressen elérhetőségem valamelyikén!

Referencia szám: HZ069685


Elhelyezkedés

Velence


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6563574


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó velencei házrész 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A házrészről 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 34 m², míg a hozzá tartozó teleké 213 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A házrész ára 29,99 millió Ft, négyzetméter ára 882 059 Ft. Az ingatlant Halász Gábor referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6563574. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Velence ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.