star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Velence

  • 78 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 935 m²

    telek

Vételár:

55 millió Ft

Eladó ház Velence

  • 78 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 935 m² telek

  • Eladó ház Velence

  • 78m²


Ár:

55 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújítandó

Az ingatlanról:

LEHETŐSÉGEKBEN GAZDAG INGATLAN, PREFERÁLT KÖRNYÉKEN, VELENCE ÓFALUBAN ELADÓ!

Adott egy központi helyen fekvő 935 m2-es közművesített telek, melyen egy kb. 78 m2-es 100 éve épült korát meghazudtoló családi ház áll. Az ingatlan hasznosításának csak a fantázia szab határt!

BEFEKTETŐK VÁLLALKOZÓK FIGYELEM!
Kitűnő elhelyezkedése miatt rengeteg lehetőség rejlik benne. Az ingatlan felújítható, bővíthető, bontását követően építhető rá külön álló családi ház és akár társas ikerház is. Központi fekvését tekintve kitűnő lehetőség üzleti tevékenységre alkalmas üzletház építésére is. Építse fel itt vállalkozását, mindössze 5 perces sétára a tóparttól.

A telek téglalap alakú, utcafrontja 28 m széles. Közművek közül telken belül található a víz, csatorna és a villany, gáz az utcában a kapu előtt. Udvarán melléképületek sokasága: nyári konyha, fás kamra, ólak és pince kapott helyet.
Az ingatlan vegyes falazatú, cserépfedéses, ablakai régi fából vannak, fűtése jelenleg cserépkályhával megoldható, a meleg vizet villanybojler adja.

Helyiségei: előszoba, fürdő, konyha – étkező, kamra, zárt veranda és 3 db szoba.
Ha felkeltette figyelmét és szívesen megtekintené, keressen bizalommal a hét bármely napján, telefonon vagy e-mailben!


Elhelyezkedés

Velence


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6634452


Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó velencei családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 78 m², míg a hozzá tartozó teleké 935 m². A családi ház ára 55 millió Ft, négyzetméter ára 705 128 Ft, ami a velencei átlaghoz képest 12%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hadadi Katalin referens a Léczfalvy Csaba Irodavezetö irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6634452. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Velence ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.